Witam.
Moj poprzedni temat zostal usuniety jakies 4-5 miesiecy temu, wiec postanowilem znowu zalozyc nowy w tym samym celu dodajac jednak troche wiecej zdjec.
Moze cos o sobie. Mam 18 lat, zawsze bylem chudziutki, mialem problemy z przybieraniem na wadze, ktore wtedy nie mialy dla mnie zbytniego znaczenia. Towarzyszyly mi od zawsze braki jakichs witamin i innych takich...
Idąc do szkoly sredniej postanowilem, ze cos musi sie zmienic. W wieku 16 lat zaczalem interesowac sie tym jedynie teoretycznie, troche czytalem, ogladalem i twierdzilem, ze to nie dla mnie, ze nigdy nic sie nie bedzie dzialo i zostane taki malutki, chudziutki, slabiutki i kaleka ;)
Rok temu w wakacje postanowilem, ze moze jednak warto sprobowac, tak tez zrobilem.
Przez 2 miesiace wakacji 2008 robilem pompki i podciagalem sie na drazku, potem kupilem sobie hantle 2x 10 kg i cwiczylem na nich do okolo lutego 2009, wtedy kupilem sobie lawke, zeby zawsze mozna bylo dodac jakies cwiczenia. Mialem w domu malo miejsca, czasem jak nie bylo nikogo kto przeszkadzalby mi, wystawialem lawke do duzego pokoju, bralem hantle i robilem co trzeba, bez zbytniego pojecia co i jak.
Trenuje Karate, Sensei troche zna sie na rzeczy, czasem w ramach treningu cwiczylismy na silowni, gdzie pokazywal co i jak, uczylem sie od kolegow pewnych rzeczy, norm itp.
W wakacje 2009 uczeszczalem na silownie przez 2 tygodnie (kontuzja mnie wykluczyla) i majac troche szersze pojeciec zaczalem cwiczyc dalej w domu.
Wraz z rozpoczeciem roku szkolnego zgadalem sie z chlopakami, z ktorymi latalem kiedys za malego po podworku, ktorzy takze chcieliby cos zrobic ze swoim cialem, wygladem, postura.
Od wrzesnia cwiczymy w piwnicy, gdzie mamy drazek, lawke, gryf prosty, lamany, 4x hantle i obciazenie okolo 70 kg.
Cwiczymy regularnie, prawidlowo po zasiegnieciu opinii ekspertow, osob, ktore naprawde znaja sie na rzeczy.
Ja:
187 cm wzrostu
73 kg wagi (szok)
Typ budowy to ektomorfik.
Dodam jeszcze, ze nadal mam problemy z przybraniem na wadze, na diete niestety nie mam czasu ani pieniedzy.
3x w tygodniu trenuje Karate, a 4 x chodze na silownie.
Pora na zdjecia

Zmieniony przez - PimpeK35 w dniu 2009-11-02 22:22:37