Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

PimpeK35, 14 miesiecy cwiczen

PimpeK35

Wysłana - 02 listopada 2009 22:19    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Moj poprzedni temat zostal usuniety jakies 4-5 miesiecy temu, wiec postanowilem znowu zalozyc nowy w tym samym celu dodajac jednak troche wiecej zdjec.
Moze cos o sobie. Mam 18 lat, zawsze bylem chudziutki, mialem problemy z przybieraniem na wadze, ktore wtedy nie mialy dla mnie zbytniego znaczenia. Towarzyszyly mi od zawsze braki jakichs witamin i innych takich...
Idąc do szkoly sredniej postanowilem, ze cos musi sie zmienic. W wieku 16 lat zaczalem interesowac sie tym jedynie teoretycznie, troche czytalem, ogladalem i twierdzilem, ze to nie dla mnie, ze nigdy nic sie nie bedzie dzialo i zostane taki malutki, chudziutki, slabiutki i kaleka ;)
Rok temu w wakacje postanowilem, ze moze jednak warto sprobowac, tak tez zrobilem.
Przez 2 miesiace wakacji 2008 robilem pompki i podciagalem sie na drazku, potem kupilem sobie hantle 2x 10 kg i cwiczylem na nich do okolo lutego 2009, wtedy kupilem sobie lawke, zeby zawsze mozna bylo dodac jakies cwiczenia. Mialem w domu malo miejsca, czasem jak nie bylo nikogo kto przeszkadzalby mi, wystawialem lawke do duzego pokoju, bralem hantle i robilem co trzeba, bez zbytniego pojecia co i jak.
Trenuje Karate, Sensei troche zna sie na rzeczy, czasem w ramach treningu cwiczylismy na silowni, gdzie pokazywal co i jak, uczylem sie od kolegow pewnych rzeczy, norm itp.
W wakacje 2009 uczeszczalem na silownie przez 2 tygodnie (kontuzja mnie wykluczyla) i majac troche szersze pojeciec zaczalem cwiczyc dalej w domu.
Wraz z rozpoczeciem roku szkolnego zgadalem sie z chlopakami, z ktorymi latalem kiedys za malego po podworku, ktorzy takze chcieliby cos zrobic ze swoim cialem, wygladem, postura.
Od wrzesnia cwiczymy w piwnicy, gdzie mamy drazek, lawke, gryf prosty, lamany, 4x hantle i obciazenie okolo 70 kg.
Cwiczymy regularnie, prawidlowo po zasiegnieciu opinii ekspertow, osob, ktore naprawde znaja sie na rzeczy.
Ja:
187 cm wzrostu
73 kg wagi (szok)
Typ budowy to ektomorfik.
Dodam jeszcze, ze nadal mam problemy z przybraniem na wadze, na diete niestety nie mam czasu ani pieniedzy.
3x w tygodniu trenuje Karate, a 4 x chodze na silownie.

Pora na zdjecia

Zmieniony przez - PimpeK35 w dniu 2009-11-02 22:22:37
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 listopada 2009 22:22 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

B3con

Wysłana - 02 listopada 2009 22:22    Edytuj Cytuj
o ja ależ Ty chudy jesteś
ale cwicz i łap masę, na zachętę

PimpeK35

Wysłana - 02 listopada 2009 22:24    Edytuj Cytuj
6 zdjecie to okres okolo marca tego roku. Chudy jestem okropnie, wiem to doskonale, staram sie :) Nie poddaje sie i lece do przodu, powoli, ale ciagle jest lepiej :) Gdybys mnie widzial 2 lata temu o.O
Znawca -

dogzilla

Wysłana - 02 listopada 2009 22:34    Edytuj Cytuj
spoko, dam soga, mam podobny typ budowy do ciebie. Pozdro.

"Hope deferred makes the heart sick
but a desire fulfilled is a tree of life"

Giemz

Wysłana - 02 listopada 2009 22:36    Edytuj Cytuj
Wyobrażam sobie Ciebie 2 lata temu, jeśli teraz nie masz masy zbytnio. Ale powiem Ci tak- życzę powodzenia, daje soga na zachęte i za to co już osiągnąłeś. Dietka, jakiś suplemencik i łap masę:) Pozdrawiam!

-Dlaczego masz na sztandze 8x po 5 kg, a nie 2x20kg? - Bo tak wygląda bardziej kozacko. :o

thomasfigo

Wysłana - 02 listopada 2009 23:12    Edytuj Cytuj
jak dla mnie to za chudo.masuj lecz z glowa by nie przesadzic i potem zrzucac.
wytrwalosci

trening
dieta
suplementy
cierpliwosc

barjur2

Wysłana - 02 listopada 2009 23:14    Edytuj Cytuj
koscista klata , ale cwic i jedz , powodzenia

Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
ON 11-09-2011 ,
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11

MaTFiL

Wysłana - 02 listopada 2009 23:48    Edytuj Cytuj
masywny brzuszek ;)
Specjalista -

Jay2009

Wysłana - 03 listopada 2009 07:16    Edytuj Cytuj
Urzekła mnie twoja historia. Ale skoro wiesz ,że jesteś jeszcze za chudy to po co fotki.

PimpeK35

Wysłana - 03 listopada 2009 07:31    Edytuj Cytuj

Właściwie nigdy nie chcialem byc ogromny, ale z czasem to sie zmienia. Moim celem wczesniej bylo po prostu przestac byc wkleslym, co po czesci mi sie udalo :)
Silownia nie jest moim priorytetem, jest nim Karate.
No, ale cos zaczelo sie zmieniac, mam zamiar dobic ze 195 cm i byc duzym, szerokim :) wiadomo. Moze kiedys mi sie uda cokolwiek jeszcze zdobyc idac w tym kierunku.

Jakis czas temu przy tym wzroscie wazylem 66 kg o.O wazac w koncu 72 czulem sie duzy xD

Zmieniony przez - PimpeK35 w dniu 2009-11-03 07:39:50

Zmieniony przez - PimpeK35 w dniu 2009-11-03 07:54:32
Znawca -

Kamaze

Wysłana - 03 listopada 2009 10:40    Edytuj Cytuj
Brzuch robi wrażenie! Najsss.

Odpowiedzi jest na 21 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PimpeK35, 14 miesiecy cwiczen

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.