Witam. mam problem od 1,5 roku teraz przestalem cwiczyc i stosowac diete na mase i schudlem o 4kg w 2 tyg.
powiedzcie mi prosze czy przyczyna braku masy i wzrostu wagi tylko spadek moze byc przyczyna ze mam zanizony cukier we krwi i organizm ni eprzyswaja prawidlowo wartosci odzywczych?
mam problem z poruszeniem moich tricepsow i plecow .. prosilbym o jakies cwiczenia ktore daly by mi zamierzony efekt jakim jest powiekszenie masy .
do dyspozycji mam lawke, sztanga prosta, lamana modlitewnik, hantle .
pozdrawiam
Waga: 64
Wzrost: 184
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: 18
Uprawiane inne sporty: rower-rekreacyjnie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): laweczka, modlitewnik, hantle, lamana sztanga, prosta sztanga
Dieta: nie mam obecnie , stosuje zasade 5 posilkow. z czym rano zjadam owsianke a na wieczor bialko
Przeciwskaznania medyczne: zanizony cukier we krwi
Zażywane suplementy: nie
powiedzcie mi prosze czy przyczyna braku masy i wzrostu wagi tylko spadek moze byc przyczyna ze mam zanizony cukier we krwi i organizm ni eprzyswaja prawidlowo wartosci odzywczych?
mam problem z poruszeniem moich tricepsow i plecow .. prosilbym o jakies cwiczenia ktore daly by mi zamierzony efekt jakim jest powiekszenie masy .
do dyspozycji mam lawke, sztanga prosta, lamana modlitewnik, hantle .
pozdrawiam
Waga: 64
Wzrost: 184
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: 18
Uprawiane inne sporty: rower-rekreacyjnie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): laweczka, modlitewnik, hantle, lamana sztanga, prosta sztanga
Dieta: nie mam obecnie , stosuje zasade 5 posilkow. z czym rano zjadam owsianke a na wieczor bialko
Przeciwskaznania medyczne: zanizony cukier we krwi
Zażywane suplementy: nie