witam mam 17 lat 184 cm wzrostu i waze 69 kg- niestety troche malo... chcialbym przybrac na masie poprzez trening
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Ułóz trening, diete na mase i jazda.
Heeej! RKS! do boju Radomiak Radom
Czy dzisiaj wygramy, czy dzisiaj przegramy - Radomiak to zawsze PANY!
...
witam mam 17 lat 184 cm wzrostu i waze 69 kg- niestety troche malo... chcialbym przybrac na masie poprzez trening
A moze jakies pytania bys napisał??
Ułóz swój plan a ludzie ci go ocenia,jezeli bedzie dobra dieta to masa porzyjdzie szybko
A moze jakies pytania bys napisał??

Ułóz swój plan a ludzie ci go ocenia,jezeli bedzie dobra dieta to masa porzyjdzie szybkoTwoja stara sędziuje jak Howard Webb
...
Witam, mam 38 lat, jestem dojrzałą, ale wciąż atrakcyjną kobietą. Poznam pana w podobnym wieku który się mną zaopiekuje poprzez sex 

"In the end, everybody bleeds the same"
...
Trening ma byc tutaj impulsem do budowania masy ktora regulujesz sobie odpowiednim ulozeniem diety z ukierunkowaniem jej na plus. Czyli na nadwyzke kaloryczna. Wtedy odpowiedni do zaawansowania trening i do boju.
Alu
pozdrawiam
Zmieniony przez - _IvErSoN_ w dniu 2008-10-01 19:08:40
Alu
pozdrawiam
Zmieniony przez - _IvErSoN_ w dniu 2008-10-01 19:08:40
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz