Szacuny
0
Napisanych postów
77
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
318
witam!!
Cwicze juz ponad 4 miesioce i nadal nie potrafie wyzezbic klatki piersiowej brzuch juz po czesci spalilem zostal tylko boczki lecz nie umie wuzezbic za hiny gornych czesci klatki piersiowej wyciogam na lawce na serie na lawce pochylej oraz hantelkami i nic to zbytnio niedaje.. do tego biote body fire thermo z trec bialko itp moze ktos cos poleci zastanawiam sie nad metom?
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
254
Witaj
Rzeżba to przede wszystkim dieta czyli ograniczenie tłuszczów i weglowodanów ale na twoim poziomie chodzi przede wszystkim o definicje mieśni. A wiec po 1 musisz atakowac miesień z róznych stron czyli próbój rózne ustawienia ławki płaska dół góra jezeli zależy tobie na górnej to zacznij trening od góry poprzedzony zasada wstepnego zmeczenia mnieśni. Waznym urzadzeniem jest także brama dobrze definiuje klatke i separuje mięsnie nie zapominaj o rozpietkach takrze na górnym skosie to było by tak po krótce;)
Szacuny
0
Napisanych postów
77
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
318
aha spoko ławke już wiginałem o 45 stopni nawet i za bardzo mnie to nie ruszało jedynie podciągnięcia a wyciąganie na wyciągu coś tam dawało porządne zakwasy..ja juz prze tem pakowałem długo bo 3 lata na sucho ale potem kreatyna mi zdrowie zabuzyla i poszło w bas no i odnowa..lapy bary nogi mam wyzezbione tylko klatkom mam problemy;/posiadam w domu lawke rowerek wyciog gryw łamany chantelki prosty i na to 140 kg obciozenie..
Szacuny
0
Napisanych postów
77
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
318
i jeszcze takie pytanie co brać żeby szybciej się wypakować?coś skutecznego..?narazie mam zaledwie 130 cm w klacie i 43cm bica a chce bardziej co ktoś poleci?
Szacuny
0
Napisanych postów
77
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
318
diete trzymie rano yogurt potem w szkole koktaj bialkowy potem se kupie jakis grahamek potem obiad to ryba albo udko gotowane albo makrela cos z tych potem kolo 16 koktaj bialkowy i na kolacje koktaj witaminkowy z duzom ilosciom b12 i banana:D