WITAM.Chodzi mi dokładnie o plan treningowy gdzie klatka bedzie cwiczona 2 razy w tygodniu .Kłopot jest taki ze nie wiem z jakim miesniem ja połaczyc.Do dyspozycji mam tylko wolne ciezary.DZIEKI.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czemu 2x tydzien? jaki masz staż ?
na co plan ? tlyko klatka czy reszta też?
na co plan ? tlyko klatka czy reszta też?
...
Napisał(a)
najlepiej triceps+klatka ale czy 2x w tyg polaczyc??
najlepiej raz rob z tricepsem a raz sama klate;]
najlepiej raz rob z tricepsem a raz sama klate;]
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
"najlepiej" to pojecie wzgledne
Najpierw napisz PO CO chcesz cwiczyc klatke 2x/tyg.

Najpierw napisz PO CO chcesz cwiczyc klatke 2x/tyg.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
MAM PROBLEMY Z GORNA CZESCIA KLATKI.MOZE NIE CHODZI MI TU O PLAN ALE CHCIAŁEM SIE UPEWNIC CZY RESZTA MIESNI NP BARKI ODPOWIEDNIO SIE ZREGENERUJA
...
Napisał(a)
batman ****a wyprzedziles mnie

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
W takim razie rozpoczynaj trening klatki od cwiczen na gore. Nie potrzebujesz jej cwiczyc 2x/tyg.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
bo moj batmobil ma odrzutowy silnik
jesli nie cwiczyłes nigdy tak jak mowi mawashi - zrob tak.
jesli i to nie przynosi efektów [po wyprobowaniu róznych metod - dlugosci przerw / liczby powtrzen,cięzary /liczby serii /ćwiczeń ---> wtedy przyjdzie czas na cos innego jak np. próba 2x tydzien [ z odp. zmniejszona intensywnoscią ]

jesli nie cwiczyłes nigdy tak jak mowi mawashi - zrob tak.
jesli i to nie przynosi efektów [po wyprobowaniu róznych metod - dlugosci przerw / liczby powtrzen,cięzary /liczby serii /ćwiczeń ---> wtedy przyjdzie czas na cos innego jak np. próba 2x tydzien [ z odp. zmniejszona intensywnoscią ]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!