Szacuny
5
Napisanych postów
462
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12181
co zrobic gdy sie z kims bije i ten gość jest cięższy o 1-10kg i mnie tak przypiera do ścianu ze go nie moge duerzyc kopnąć ani nic i jeszcze mi głwoe o ściane obija i nic nie widze co sie dzieje i tka dalej. miałem kiedyś taką sytuacje i przgrałem z takim goscie z którym pozniej jak sie biłem to wygrałem.
co zrobić w takiej sutuacji?? ja rękami trzymam sie sciany zeby na nią nie wopasc albo napinam wszystkie miesnie
Szacuny
2
Napisanych postów
61
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
768
Zgłosić upadłość i abdykacje..
Ja czekam tylko na pytanie co zrobić jak ktoś mnie dusi struną od fortepianu... ;/
"ten gość jest cięższy o 1-10kg"
Szok.. cieższy o 1 kg.. nie da rady.. tylko glock ;/
Zmieniony przez - Anonim67 w dniu 2008-12-17 13:18:14
Szacuny
5
Napisanych postów
462
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12181
no ja sie biłem z takim chłopakiem mojego wzrostu, moze z pare kilo cięższy i my sie biliśmy między schodami w szkole mało miejsca tam było i on mnie tak do ściany zrzucił i obil mi głowe o ściane ale lekko a ja jestem odwrócony tyłem nic niewidze i wogóle
Szacuny
37
Napisanych postów
3273
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34107
No to musisz się odwrócić od razu z kontratakiem. Jeżeli trzyma Twoją głowę to robisz ruch podobny do wyjścia z duszenia prostymi rękami. Może ktoś będzie miał jakieś zdjęcia czy też obrazki bo nie jestem Ci w stanie tego opisać.
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68305
Gdybyś trenował jakikolwiek system typu combat to byś takich pytań nie zadawał bo to wałkowane jest treningach.
Lepiej pójść zobaczyć i przetrenować pod okiem specjalisty niż liczyć na cuda z forum internetowego
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."