juz cwicze systematycznie okolo 3 miesiecy. waze 60 kg mam 179 cm wzrostu nabieram masy miesniowej , ale waga moja sie nie zmienia. jestem bardzo szczuply tkanki tłuszczowej praktycznie nie mam. Prosze o porade , czy powinienem brac jakies odzywki?? , czy odradzacie mi je . Diety nie moge ulozyc gdyz to co jem zalezy od mojego czasu .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie bede orginalny
Jak nie masz czasu na diete to zmien sport.
Taka odpowiedz bys dostal.
Sprobuj a zobaczysz ze przy diecie calkiem zmienisz swoje spojrzenie na ten sport

Taka odpowiedz bys dostal.
Sprobuj a zobaczysz ze przy diecie calkiem zmienisz swoje spojrzenie na ten sport

We ride together We die together. Bad Boys for life
...
Napisał(a)
No to raczej tej masy nie nabierasz skoro Twoja waga się nie zmienia
Dobra dieta, trening i samozaparcie - trzy klucze do sukcesu

Dobra dieta, trening i samozaparcie - trzy klucze do sukcesu

Pochlebcy są podobni do przyjaciół tak jak wilki do psów
...
Napisał(a)
A kto powiedzial ,ze ja chce byc kulturysta. Cwicze dla siebie , a dieta jest monotonna. Nie trzeba miec diety zeby miec ladna sylwetke . Wszystko jest dobre do pewnego stopnia ... oczywiscie to nie znaczy , ze nie patrze na to co jem. mam bardzo szybki metabolizm i to jest moj głowny problem
Zmieniony przez - Tomiks w dniu 2006-12-16 17:02:28
Zmieniony przez - Tomiks w dniu 2006-12-16 17:02:28
...
Napisał(a)
A kto powiedzial ze masz byc kulturysta. Bez diety g...o zrobisz i zadne odzywki czy suplementy Ci nie pomoga zwlaszcza jak masz szybki metabolizm. Nie ma diety = nie ma masy. Z takim podejsciem jak Twoje to odradzam jakiekolwiek odzywki, za ta kase kup sobie wedke i idz na ryby bedzie wiekszy pozytek. pozdro
Zmieniony przez - luko11 w dniu 2006-12-16 17:30:27
Zmieniony przez - luko11 w dniu 2006-12-16 17:30:27
Train, eat, sleep...repeat!
...
Napisał(a)
metabolizm to nie problem, mniej tluszczu sie odlozy, zreszta bez diety ***** zrobisz
...
Napisał(a)
Przestan! znam wielu ktorzy cwicza bez diety.pozatym jestem w wieku w ktorym moj organizm sie rozwija , rosnie w gore , dlatego pewnie jestem szczuply . Tak wiec Twoja teoria wogole sie nie sprawdza
...
Napisał(a)
Kolego nasz drogi, inni starają ci się wytłumaczyć ze dieta jest najważniejsza. Odżywką g**** zrobisz jeżeli będziesz jadł mało, a przy twoim problemie z nabieraniem wagi radze ulozyć diete, lub przynajmniej prowizorycznie! I do tego możesz gainera dokupić aby podbić kalorie do góry.
Wtedy to ma sens, w innym przypadku będziesz ćwiczył i ćwiczył a efektów nie będzie.
niestety wybrałeś cięzki sport ale wciągający
Wtedy to ma sens, w innym przypadku będziesz ćwiczył i ćwiczył a efektów nie będzie.
niestety wybrałeś cięzki sport ale wciągający

www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
Przepraszam , ale jednak dalej uwazam , ze ejstescie w bledzie. Nie potrzebna mi jest dieta , patrze na to co jem i jakie ma wartości i mysle , ze to w szczegolnosci mi wystarcza ,a co do suplementow to nie mam zamiarow ich brac , pytalem tylko co o tym sadzicie
...
Napisał(a)
dla ciebie zdecydowanie najlepszy bedzei mix kaszki bebiks (pszenno mleczna)
plus mleko plus migadały
plus mleko plus migadały
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!