Witam,
Mam do was kilka pytań, które spędzają mi sen z powiek. Mianowicie chodzi o poziom body fatu. Mam 19 lat i 193 cm wzrostu,ważę 93 kg i wedłud obliczeń mój poziom bf wynosi ok 19,5% :/, wyszlo także,że 18 kg masy ciała to fat:/. i tarez pytanie finałowe: Czy to oznacza ze musze zejść do wagi poniżej 80 kg aby było widać mięśnie brzucha??:( jestem wysoki i pzy tym wzroscie 70 pare kilo nie bedzie wygladalo zbyt estetycznie:(
Co poradzicie? Może jestem w błędzie i się mylę? dlatego proszę Was o pomoc i naprostowanie moich myśli;)
z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź
Pozdrawiam
Waga: 93
Wzrost: 193
Obwód klatki: 110
Obwód ramienia: 44
Obwód talii: 95
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ok 19%
Aktywność w ciągu dnia: trening silowy 4 razy w tygodniu + codzienne aeroby 30 minut
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 4xtydz, aeroby(bieganie,skakanka,rower) 7xtydz
Odżywianie: wczesniej jadlem co popadnie,nie dbalem o diete:/ teraz jesm dania wylacznie z parowaru,mase wazyw oraz owocow
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: b. dobry, brak przeciwwskazań
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4x silownia po ok 45 min.
7x tydz aeroby 30 min.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: w najbliższym czasie nie
Stosowane wcześniej diety: brak
Mam do was kilka pytań, które spędzają mi sen z powiek. Mianowicie chodzi o poziom body fatu. Mam 19 lat i 193 cm wzrostu,ważę 93 kg i wedłud obliczeń mój poziom bf wynosi ok 19,5% :/, wyszlo także,że 18 kg masy ciała to fat:/. i tarez pytanie finałowe: Czy to oznacza ze musze zejść do wagi poniżej 80 kg aby było widać mięśnie brzucha??:( jestem wysoki i pzy tym wzroscie 70 pare kilo nie bedzie wygladalo zbyt estetycznie:(
Co poradzicie? Może jestem w błędzie i się mylę? dlatego proszę Was o pomoc i naprostowanie moich myśli;)
z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź
Pozdrawiam
Waga: 93
Wzrost: 193
Obwód klatki: 110
Obwód ramienia: 44
Obwód talii: 95
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ok 19%
Aktywność w ciągu dnia: trening silowy 4 razy w tygodniu + codzienne aeroby 30 minut
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 4xtydz, aeroby(bieganie,skakanka,rower) 7xtydz
Odżywianie: wczesniej jadlem co popadnie,nie dbalem o diete:/ teraz jesm dania wylacznie z parowaru,mase wazyw oraz owocow
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: b. dobry, brak przeciwwskazań
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4x silownia po ok 45 min.
7x tydz aeroby 30 min.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: w najbliższym czasie nie
Stosowane wcześniej diety: brak