SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

martasi - co ja tutaj robię? ;)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 41354

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51591 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A kto to niby takimi nakazami rzuca? Spacyfikować i robić swoje Znaczy się na wolnych ciężarach ćwiczyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1572 Wiek 50 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13767
Tu nie chodzi o rzucanie nakazów, bo ja się ich i tak nie słucham jak każą mniejsze ciężary brać i więcej powtórzeń robić ale o to, że nie dali mi innego treningu, chociaż wyraźnie powiedziałam, że wolne ciężary chcę

Głodna dziś jestem okropnie, ale jak zjem teraz kurę, to nie dotrzymam do wieczora ;)

Zmieniony przez - martasi w dniu 2011-02-08 12:15:24

What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
to zajadaj, ja polecam suszona wolowine sobie porobic jako zakaske
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1572 Wiek 50 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13767
Widziałam gdzieś jak pisałaś jak tego wołu robić, z jakiego mięsa? Polędwica, rostbef? W czym marynujesz?

Kurcze w mojej dziurze nigdzie nie widziałam porządnej wołowiny, ale znajdę

Zmieniony przez - martasi w dniu 2011-02-08 12:25:55

What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5523 Wiek 48 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 64827
to zajadaj, ja polecam suszona wolowine sobie porobic jako zakaske
chyba przekopię forum, bo może na wyjazd na narty bym sobie przygotowała

Zdjęcia w moich dziennikach są mojego autorstwa i stanowią moją prywatną własność. Nie zgadzam się na ich publikowanie w jakiejkolwiek formie poza tym tematem

Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2011:
http://www.sfd.pl/konkurs/filonka_podsumowanie_str69-t725666-s69.html#post8
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2013: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_KONKURSU_PS_2013/FILONKA-t953383.html

Aktualny dziennik;
http://www.sfd.pl/filonka/DT__2013_redukcji_ciąg_dalszy-t955419.html
If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse.

NO MORE EXCUSES!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1572 Wiek 50 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13767
Marika na przekąskę świetną jest suszona wolowina, no tez trzeba pracy ale po pokrojeniu na cienkie paseczki marynujesz ja i rozkladasz w piekarniku z owiewem na 80stopni by wyschła i sa szybkie zakąski

Mówisz i masz filonka

What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5523 Wiek 48 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 64827
martasi

dzięki wielkie

Zdjęcia w moich dziennikach są mojego autorstwa i stanowią moją prywatną własność. Nie zgadzam się na ich publikowanie w jakiejkolwiek formie poza tym tematem

Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2011:
http://www.sfd.pl/konkurs/filonka_podsumowanie_str69-t725666-s69.html#post8
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2013: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_KONKURSU_PS_2013/FILONKA-t953383.html

Aktualny dziennik;
http://www.sfd.pl/filonka/DT__2013_redukcji_ciąg_dalszy-t955419.html
If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse.

NO MORE EXCUSES!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
wiesz obojętnie co, byle chude mięso, tluszcz jelczeje w czasie suszenia, wiec jakby co to odkroić.
Ja marynuje w sosie sojowym, czosnku pieprzu cayenne, w USA lubia dodać sos Worcester (a to mieszanka cukru z sosaem sojowym papryka sosem rybnym, wiec w sumie dublowanie sie tak nawet cala noc.
Uwaga za duzo sosu sojowego to będzie za słone w przepisach IMO przesadzają, lepiej dodac wiecej wina do marynowania.
Włączam piekarnik na cos pomiędzy 50 stopni a 100stopni z owiewem i klade paseczki na kratce z tacka pod spodem bo kapia.
I tak susze ok 4-6h az beda sztywne i takie łamliwe, ale by nie przesuszyc na twardo.
Trzymam w woreczku

Zmieniony przez - obliques w dniu 2011-02-08 13:06:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1572 Wiek 50 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13767
obliques wielkie dzięki . Jak znajdę wołu chudego to na 100% sobie zrobię, nawiewu w piekarniku nie mam, ale myślę, że i tak da radę.

What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
dasz tylko chyba bedziesz musiala po jakims czasie obrocic by sie suszylo rownomiernie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cwiczenia dla kobiet

Następny temat

Owsianka

forma lato