spróbuje napewno
...
Napisał(a)
Bardzo dobre tylko wole tradycyjne zaziki jako sos czyli : zielony ogorek starty + troche czosnku + jogurt naturalny+ bialy przepirz+szczypta soli. pzdr
...
Napisał(a)
yyy... przecież to tortilla jest...
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
wlasnie zapisalem ja to njutro robie!:D sogacz
"Killers is strong,
your villages is gone,
gorillas was born"
...
Napisał(a)
Wszystko ok tylko.... nie bój się używać przypraw, daj więcej ziół do marynaty. Po co smażysz na oleju jak na zdjęciu widać że masz oliwe z wytłoczyn z oliwek na której można smażyć ?? Mógłbyś zamienić tortillę pszenną na pełnoziarnistą no i ten majonez...ja sos robię z samego jogurtu z czosnkiem i ziołami lub używam majonezu domowej roboty na oliwie a nie oleju ;)
Vide Cui Fide
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Czy tłuszcze tego dania pochodzą tylko ze smażenia? Bo chcę zrobić jeszcze dietetyczniejsze i spróbować z kurakiem gotowanym w curry albo przyprawie do kuraka. Dużo stracę na walorach smakowych?
Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
...
Napisał(a)
Tłuszczę z tego co widzę pochodzą z Marynaty i smażenia. Jak na mój gust to będzie różnica w walorach smakowych, chociaż spróbuj tak i tak;) jednorazowo 10-15g tłuszczu jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziło. :)
Nie siłą lecz odwagą zdobywaj!
...
Napisał(a)
Na smakowych stracisz , ale zyskasz bo wiadomo dietetyczniejsze gotowane. Zrób do tego dobry sos czosnkowy i próbuj, powinno smakować.
Następny temat
Kurczak chińsko- włoski
Polecane artykuły