SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

zayebista pełnoziarnista pizza %-) ;D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 43293

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 32 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 693
Mam krótkie przesłanie co dają zdjęcia i robią apetyt. Nienawidze was ;<

Waga: 88
Cel: 80

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 677
przepis żadna nowość, co nie zmienia faktu, że dobre do ciasta można też dodać jajko albo 2 więcej białka %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 456 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16328
taa zrobilem wczoraj... ale po zliczeniu wszystkich skladnikow stwierdzam ze ta pizza wcale nie jest polecana dla osób dbających o niski poziom tkanki tłuszczowej ;p

"Today I'm smarter and healthier than yesterday.
Tomorrow I'll be smarther and healthier than today"

Permanent development...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68752
taa zrobilem wczoraj... ale po zliczeniu wszystkich skladnikow stwierdzam ze ta pizza wcale nie jest polecana dla osób dbających o niski poziom tkanki tłuszczowej ;p


MYLISZ SIE WYSTARCZY TAK SKOMPONOWAC I DOBRAC ILOSC ZE JEDZAC CODZIENNIE BEDZIESZ PALIL FAT
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 456 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16328
tak - mylę się i nigdy nie robiłem tej pizzy, nie wiem co to jest tłuszcz i węglowodany i ty jesteś wszechwiedzący.

"Today I'm smarter and healthier than yesterday.
Tomorrow I'll be smarther and healthier than today"

Permanent development...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 475 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12908
Nigdy nie byla, i nie bedzie to potrawa dla ludzi ,ktorzy sie redukuja, tajemnicy zadnej w tym nie ma :P.Zaczniesz masowac to sobie podjesz troche :P

-----PRZYGOTOWANIA DO AMP_2015-----

http://www.sfd.pl/DT__przygotowania_do_AMP-t1049972.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 455 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3490
mlody_007

nie rozrozniasz dobrych i zlych wegli twoj problem
sadzisz ze 50g sera zoltego ci zaszkodzi to jestes w bledzie
znam takich co tna na 3-4g wegla na KMC takze zarowno na mase jak redukcje jest si
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 456 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16328
chudy522 ty widac nie umiesz odroznic nawet bialka od wegli skoro myslisz ze ser zolty to wegle....
ps. ja do tych co tną na 4g ww nie należe, wiec to byla moja subiektywna wypowiedz ;)
pozdr koncze ta polemike

"Today I'm smarter and healthier than yesterday.
Tomorrow I'll be smarther and healthier than today"

Permanent development...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9608
ja wycinam na 5g wegla na kgmc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4533 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34420
Zrobiłem dziś tę pizzę, ale dałem za dużo chilli , wiec bylo trochę ostre. Ogólnie ten sos mi tylko nie smakował bo jakiś kwaśny wyszedł, ale poza tym to git

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Keks wysokobialkowy - idealne ciasto na sniadanie i nie tylko

Następny temat

Prawdziwa, smaczna i zdrowa owsianka-papka!

WHEY premium