SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Stek wolowy w sosie wlasnym

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8917

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 50 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 249


Każda porażka niesie w sobie ziarno równej lub nawet większej
korzyści.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2760
hehehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 9662 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 91745
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1170 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15480
Mam pytanie - ile kosztowała ta wielka taca na ktorej są kartofle?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1320 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10277
spróbuje bo smakowicie wygląda ale to jest wołowina to się długo smaży
A co to miało znaczyć redukujemy?

A jak ruszałeś patelnia to aż iskry poszły

i jeszcze jedno za dużo pyrów

Zmieniony przez - Zimerek w dniu 2010-08-02 18:23:13

http://www.sfd.pl/Na_redukcji_do_końca_4_tygodnie:_-t589719.html#post8 nowe fotki na 7 stronie


Mięśnie mówiły nie ja mówiłem tak Arnold Schwarzenegger :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 92 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3048
Narwany kucharz jestes, ja tak kiedys patelnią szurałem to mi rączka w dłoni została
A stek całkiem ciekawie wygląda, znowu glodny jestem przez ten filmik
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 292 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2691
stek bardzo ladnie zrobiony, rozowy tylko za szybko go pokroiles. Zostaw go na 2-3 minuty na boku, wtedy zajmij sie przybraniem talerza reszta skladnikow..

ogolnie patent z polewaniem maslem wiele dodaje stekowi wolowemu
dietetycznie wiele to nie zmienia bo wiekszosc masla i tak zostaje na patelni, a smakowo to niebo i ziemia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9608
stek podlewany octem balsamicznym to jest wypas sprawa !

zimerek redukowanie w kulinarii to nic innego jak odparowywanie płynów żeby zgęstniało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
sog, super przepisy


Tylko nie denerwuj się przed kamerą, spokojniej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1320 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10277
studensky jak bys nie napisał nic dla jaj to bym Cie chyba nie poznał

http://www.sfd.pl/Na_redukcji_do_końca_4_tygodnie:_-t589719.html#post8 nowe fotki na 7 stronie


Mięśnie mówiły nie ja mówiłem tak Arnold Schwarzenegger :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 118 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2711
jutro Cię do straży zgłosze, albo jeszcze dzisiaj do nich zadzwonie. Chałape sobie jeszcze spalisz. Normalnie soga daje za to inteligentne rozprowadzanie skladnikow po patelni

Następnym razem podnoś ją do góry kucharzyno

Przepis sam w sobie dobry, ale jak to się ima do redukcji
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

okon morski z salsa verde

Następny temat

Warzywne coś z gyrosem i piersią.

WHEY premium