Szacuny
6
Napisanych postów
375
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4391
Przepis kozacki, a jeszcze zastanawiam się jak zrobić żeby miało jakiś inny smak (żeby było nie czuć tak orzechów), nie chce dodawać słodzika ani cukru. Ma ktoś jakieś pomysły ??? Ja myślę o jakiejś skórce pomarańczowej.
Zmieniony przez - Kłąbik w dniu 2009-08-27 14:01:57
Pamiętaj, micha jest najważniejsza !!! >>>Odżywianie<<< :)
Szacuny
7
Napisanych postów
5889
Wiek
45 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
21012
ja nie probowalam takich udziwnien... bialko w konsystencji jest podobne do mąki, jednak np. placki bialkowe jak smazylam byly cholernie suche... nie wiem czy dodanie bialka, nie wysuszy ciasta... lepiej chyba po prostu dorzucic wiecej piany z bialek...