o tym, czy lepsze smażone, czy parowane/gotowane/pieczone, to wiem
...
Napisał(a)
chodziło mi o to, jaka jest w oryginalnym przepisie.
o tym, czy lepsze smażone, czy parowane/gotowane/pieczone, to wiem
o tym, czy lepsze smażone, czy parowane/gotowane/pieczone, to wiem
...
Napisał(a)
spróbuj co najlepiej będzie Ci smakowało eksperymentuj
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
JA OSTATNO NIE MIALEM CZASU TO WRZUCIELM SZYBKO DO WODY GDZIE SIE RYZ GOTOWAL-ALE BYLA DELIKATNA TA PIERS
...
Napisał(a)
to też robię. szkoda tylko, że większość moich eksperymentów kończy w koszu, bo sie tego przełknąć nie da
...
Napisał(a)
piersi nie idzie zepsuc ,chyba ze ja spalisz albo na maxa przesolisz!!ja tam umiem gotowac- moje hobby
...
Napisał(a)
chyba za wybredna jesteś
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
wybredna trochę jestem, to fakt. ale gorsze jest to, że nie lubię mięcha. ryby- to mogę na okrągło, ale inna padlina mnie odrzuca. kurze cycki w siebie wmuszam, bo inaczej się nie da. białko przeca muszę jeść z różnych źródeł.
a przesolić nie mogę, bo w ogóle nie używam soli
a przesolić nie mogę, bo w ogóle nie używam soli
...
Napisał(a)
No to już masz odpowiedź, dlaczego połowa ląduje w koszu :P
A ciekawi mnie, czy można wrzucić pierś do mikrofalówki na parę minut i czy to by się zrobiło? Bo tak nigdy nie próbowałem, a widziałem, że ludzie coś o tam piszą od czasu do czasu.
Oczywiście nie mówię, że ten sposób jest dobry, tylko pytam, czy to jest w ogóle możliwe, a jeśli tak- to czy zjadalne ;]
pzdr
A ciekawi mnie, czy można wrzucić pierś do mikrofalówki na parę minut i czy to by się zrobiło? Bo tak nigdy nie próbowałem, a widziałem, że ludzie coś o tam piszą od czasu do czasu.
Oczywiście nie mówię, że ten sposób jest dobry, tylko pytam, czy to jest w ogóle możliwe, a jeśli tak- to czy zjadalne ;]
pzdr
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
...
Napisał(a)
Jak nie masz grilla dodatkowo to nie zrobisz. Jedynie zaparzy sie od zewnatrz.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Witam:)
Ja zazwyczaj pieke sredniej wielkosci piers (ok 200-300 g).
Piers chilli&miod
Po umyciu nalezy pokroci piers w kostke. Nastepnie kostke polewamy mala lyzeczka miodu i posypujemy chilli. do lodowki na 10-15 min i do pieca (temp ok 200 c).
Ja zazwyczaj pieke to z 1/4 mrozonych warzyw hortexu:)
Piers cytrynowa
Piers skropic duza iloscia soku z cytryny i posypac pieprzem.z plasterkami cytryny wlozyc do lodowki na 10 min. nastepnie zawinac calosc w folie aluminiowa i piec w temp ok 200 c ok 15 - 20 min.
Piers z ziolami prowansalskimi
Piers posypac sola, pieprzem i obficie ziolami prowansalskimi. Na wierzch polozyc cienie plastry pomidora, posypac lekko czosnkiem i zawinac w folie.
Ja zazwyczaj pieke sredniej wielkosci piers (ok 200-300 g).
Piers chilli&miod
Po umyciu nalezy pokroci piers w kostke. Nastepnie kostke polewamy mala lyzeczka miodu i posypujemy chilli. do lodowki na 10-15 min i do pieca (temp ok 200 c).
Ja zazwyczaj pieke to z 1/4 mrozonych warzyw hortexu:)
Piers cytrynowa
Piers skropic duza iloscia soku z cytryny i posypac pieprzem.z plasterkami cytryny wlozyc do lodowki na 10 min. nastepnie zawinac calosc w folie aluminiowa i piec w temp ok 200 c ok 15 - 20 min.
Piers z ziolami prowansalskimi
Piers posypac sola, pieprzem i obficie ziolami prowansalskimi. Na wierzch polozyc cienie plastry pomidora, posypac lekko czosnkiem i zawinac w folie.
Poprzedni temat
spalanie - jakie ćwiczenia ;)
Następny temat
Poproszę o sprawdzenie mojej diety
Polecane artykuły