Chcę zredukować tkankę tłuszczową do minimum (mimo że nie warze jakoś za dużo lecz mam tendencje do obkładania się tłuszczu w dolej partii brzucha i „boczki"), w celu wyrzeźbienia brzucha i ogólnej rzeźby, od Lutego mam zamiar porządnie zacząć, aktualnie regularnie trenuję na siłowni 3razy w tygodniu, biegam minumum 3 razy w tygodniu od 20-30minut, pływanie raz w tygodniu.
A teraz trochę danych
Płeć : Mężczyzna
Wiek : 19
Waga : 74kg
Wzrost : 178.5 cm
Obwód klatki : 102 cm
Obwód ramienia : 34 cm
Obwód pasa : 88 cm (chciałbym rzucić tak do 82)??
Obwód uda : 56
Obwód łydki : 35
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : ?? jak już wspominałem obkłada się na brzuchu i mam „boczki:
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : Bieganie, Pływanie, Siłownia
Cel : szybka redukcja tkanki tłuszczowej z brzucha
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : brak ograniczeń
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Redukcyjnych brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : Jak najbardziej
Stosowane wcześniej diety : nie
MIKROSKŁADNIKI
Zapotrzebowanie:
Kcal: 2200 ( w diecie zrealizowano 2138)
Białka: 163 ( zrealizowane 204!!!) nadwyżka
Węglowodany: 133 (Zrealizowano 132)
Tłuszcze: 112: (Zrealizowano 106)
I. Posiłek 8.00
-Płatki owsiane 70g
-Mleko 0.5% (zwykłe kartonowe) 300ml
-2 jajka gotowane 136g
II. Posiłek 10.00
-fistaszki (prażone) ;/ nie solone 50g
-Jaogurt naturalny 200ml
III. Posiłek 13.00
-Serek Wiejski naturalny 100g
-fistaszki (prażone) ;/ nie solone 50g
IV. Posiłek 15.00 (przed treningiem)
-ryż biały 60gr
-Pierś z kurczaka (gotowana na wodzie i odrobiną oliwy z oliwek) 200g
-sałata warzywna
V. Posiłek 17.30 (po treningu)
-Pierś z kurczaka (gotowana na wodzie i odrobiną oliwy z oliwek) 200g
VI. Posiłek 20.00
-Makrela wędzona 120g
VII. Posiłek 22.00
-Serek Wiejski naturalny 100g
Bardzo proszę o profesjonalne rady!![/b]
Diete układałem sam, wiec pewnie mogą być błędy wersja 1)