Szacuny
17
Napisanych postów
1559
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15619
Smoczek dziwi mnie Twój sposób postępowania. Najpierw patrzysz na tabele i z dokładnością do grama wyliczasz że kasza ma lepsze parametry (i to jest prawda). Potem bierzesz tę kaszę i dodajesz kefir, keczup, żółty ser a do tego jeszcze smażysz? W ten sposób posiłek nabywa gorszych parametrów niż biały ryż (który moim zdaniem jest ok).
Każdy postępuje wg własnego uznania, chciałem tylko dorzucić iz teoria teorią, ale w praktyce nie zawsze się sprawdza.
Szacuny
1
Napisanych postów
36
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1748
z czym wiec jecie kasze?
Ja ryz zwykle jadlem z piersiami z kurczaka (gotowanymi)
teraz ryz zamieniam na kasze. Macie oprocz tego jakies inne propopzycje? Z czym jesc kasze?
Szacuny
64
Napisanych postów
17868
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
102745
JA ostatnio wcinam ryż ciemny i zalewam go goracym kubkiem knorra.
Taki kubek ma tylko 3g tł . Wiem ze zaweira pełno przetworzonych smieci (w małych ilościach).
Ale ja nie bede jadł jak asceta bo nie startuje w zawodach proste.A odkad właczyłęm 1 dziennie ten kubek Knorra do 100 gram ciemnego ryżu nie widziałem zeby sie to odbilo na mojej sylwetce.
+ jest to ze mozesz codziennie kupowac inny smak tej zupki i nie zaczynasz "rzygać" ryżem po 2 miechach jedzenie non top.
Nie wiem jak to bedzie smakowało z kasza ale chyba ciemny ryz jest podobny do kaszy w samku wiec chyba bedzie ok.
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
Szacuny
11148
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
heh:) Atomic, to nie do końca tak:) po pierwsze nie dodaję wszystkiego na raz, tylko albo kefir(0.5%), albo ser(niskotłuszczowy), a potem daje to na SUCHĄ patelnię, tyle, żeby ten ser sie stopił a ketchup nie jest obowiązkowy, hehe A tak nawiasem mówiąc to, hem, nie jestem kulturystą, któremu specjalnie zależałoby na masie, odtłuszczeniu się, czy tym podobnych rzeczach ja jestem sobie tylko mały smoczek