Szacuny
3185
Napisanych postów
15808
Wiek
36 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
146709
Jak Miss zaznaczył Komponuj tak posiłki, by tego białka około 25g minimum było. Sporo nabiału, mało urozmaicenia. Sporo masła, warto dodać olej kokosowy, czy awokado, tłuste ryby (niekoniecznie wędzone).
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Wiek
35 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1031
W tym ostatnim posilku błąd się wkradł masło tylko 2g zamiast 20g
Właśnie sam zauważyłem że dużo nabiału olej kokosowy posiadam czyli np.jeden posiłek smażyć na oleju kokosowym a drugi np. Na oliwki z oliwek?
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
Wyżej wymienione produkty przez Age są stabilne termicznie, także możesz śmiało je wprowadzić do codziennego menu. Masło klarowane do smażenia jak najbardziej się nada bowiem jest zasobne w cholesterol, który łatwo się utlenia i zamienia w szkodliwe związki, innymi słowy nie jest tłuszczem niezniszczalnym termiczne. Niemniej jednak nie ograniczaj się jedynie do smażenia, masz inne formy obróbki do wyboru (zdrowsze) - oczywiście nie ma co popadać w paranoje. Nie zapominaj również o dodawaniu przypraw korzennych jak i ziołowych, gdyż są zasobne w substancje bioaktywne mające silne właściwości przeciwutleniające.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-05-10 19:23:29
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6281
Napisanych postów
76097
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755167
Godziny posiłków dostosuj takie, jakie Ci pasują. Nie są one istotne. Posiłki wyglądają co najmniej dziwnie. Ciężko mi sobie wyobrazić jedzenie skrawka boczku ze 150g makaronu i jeszcze popić odżywką.