Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Podpowiedzcie mi czy wprowadzić mu więcej warzyw czy takie porcję sa ok?
Zmieniony przez - Robert_Qu w dniu 2016-08-16 22:21:52
Cukier z rana 140 :( coś robię źle wiec chciałabym
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Ja tutaj mocno ograniczyłabym nabiał, skupiła się na wartościowych węglowodanach o niskim indeksie i ładunku glikemicznym.
Możesz mu uciąć kalorii, będzie to logiczne 2500-2800kcal i ująć te kalorie z węglowodanów.
Ale może któryś z moderatorów wpadnie i doradzi coś bardziej.
Skoro cukier skacze, to na pewno coś nie tak w makro, natomiast pytanie czy na pewno nie podjada ? Wybacz, żę pytam, ale to też istotne.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html