SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Super batony bez pieczenia by kowallosu

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 14246

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Chciałem tylko zaspokoić swoją ciekawość :) Czyli wrzucę czekoladę ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1128 Napisanych postów 3780 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68568
Zamiast białka można dodać mleka w proszku, powinno wyjść smaczniejsze, niż na samych płatkach i bez odżywki. Mi też smakują płatki lekko zrumienione na odrobinie masła, zamiast całkiem surowych. Ewentualnie można je podprażyć w ogóle bez tłuszczu. Natomiast orzechy można prażyć, ale stracą wtedy na wartości. Fajny przepis.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Rewelacja

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 211 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3874
Dzisiaj też robie uzależniłem się od tych batonów :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 293
a jakie jest makro na 100g?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 211 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3874
Masz podane produkty + tablicę z rozkładem makro na pierwszej stronie. Ja tak dokładnie nie sprawdzałem. Po prostu całość podzieliłem na w miare równe 4 części, więc łatwo wyliczyć, makro jednego batona.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 301 Napisanych postów 3861 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33763
mi wyszlo ponad 100ml mleka
jak wlałem do suchej masy roztopiona czekolade w 50ml i zaczałem mieszac wyszlo strasznie sucho musialem dolewac 2 razy troszke mleka zeby sie to dało uformowac
poszło do lodówki jutro na śniadaniu zobacze co wyszło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 268 Napisanych postów 8009 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 115459
poproszę zdjęcie nadgryzionego batona
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 301 Napisanych postów 3861 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33763
dwie godzinki i gotowe ale mam nowa lodówke :)
ja dalem jedna mała łyżke miodu extra i j/w mleka 100-120ml bo inaczej nie wychodziła masa
zasłużony sog - wchodzą jak złoto

Pycha




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 211 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3874
Być może jest to kwestia tego jakie białko dałeś. Ważne żeby sobie jakoś radzić w każdej sytuacji :) Pozdro :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Podkład pod syrop karmelowy.

Następny temat

Szybki proteinowy budyń

WHEY premium