SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wojciech Piela - Przygotowania do sezonu jesiennego 2016

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 56590

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Ja ja za Was jutro poczituje i w pon. Kvrwa mam przeglad do poniedzialku w aucie to trzeba diagnoste odwiedzic xD co to za praca?;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
Magazynier, lajtowo sam sobie wyznaczam godziny pracy i jestem sam na zakładzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
24.07 Klatka/Plecy

1.
Wyciskanie sztangi na smith skos dodatni

4x 12/10/8/7

2.
Podciąganie na drążku szerokim chwytem

4x 6/6/6/6

3.
a) "Ołówki"
b) Wiosłowanie jednorącz w oparciu o ławkę

4x 15+20

4.
a) Rozpiętki skos dodatni
b) Zwykłe pompki na podpórkach
c) Narciarz
d) Przyciąganie ucwhytu V do pasa stojąc

3x 12+12+12+12


po treningu: 10min interwał + 12min cardio

Trening zaczął się mega opornie... niedość że upał jak cholera... to jeszcze wziąłem przedtreningówkę z samego dna i chyba sama gera tam siedziała Bo jak się wkręciło to miałem zimne poty i musiałem oprzeć się o ścianę bo bym wyje**ał orła Ale jak przeszła ciężka faza to potem był ogień Wróciłem do podciągania na drążku, bo już waga trochę zbita to lżej idzie. Choć i tak 6r to kpina bo na końcówce redukcji szło 5x12r więc jest co gonić Na koniec treningu zrobiłem pierwszy i ostatni raz interwał na rowerku... Nieda się za bardzo palą nogi i nie idzie wytrzymać.Najlepszą opcją jest jednak orbitrek


MC:
1. 230ml białek jaj + 20g izolatu + 40g olej kokos.
2. 200g kurczaka + 60g ryżu
3. 200g kurczaka + 60g ryżu
Trening (po 30g izolatu)
4. 200g kurczaka + 60g ryżu
5. 200g kurczaka + 60g ryżu
6. 230ml białek + 20g izolatu + 80g płatków owsianych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
31.07 Rest day

Siema Jak coś to żyję Zrobiłem tydzień przerwy od wpisów, było to spowodowane wieloma czynnikami... nowa praca, mniej czasu, brak motywacji i lekka załamka z dietą :-/ Ale trudno... było minęło niema co płakać Od dziś wracam na właściwe tory bo już wszystko mam dograne, trening na 100 %, koniec też z podjadaniem minimalnym bo to nawet niema najmniejszego sensu dziubać bo i tak się tym nie najem a tylko narobie burdelu w głowie i się wkur**ie ...

Byłem też na badaniach kilka dni temu i wyniki takie sobie... :/ Progesteron, prolaktyna, estro okej... natomiast kortyzol mocno wywalony x3 ponad normę co nie cieszy ... :/ Ale już działamy w tym kierunku i za kilka tyg zobaczymy czy jest poprawa Tak więc widzicie... warto się przebadać bo wiemy na czym stoimy i gdzie jest problem

Wracając do dzisiejszego dnia to zrobiłem sobie dzień wolny od siłówki Czułem lekkie przemęczenie... zresztą w tym tyg trenowałem chyba 6 razy z rzędu także dziś dobrze mi zrobi przerwa a od jutra rura
Machłem rano cardio zmieszane z interwałem bo miałem jeszcze x1 zaległe w tym tygodniu i po 4 posiłku kolejne, tak więc nadrobiłem już jutrzejsze Jutro rano sobie wstanę i nie muszę się pocić tylko zejdę do kuchni odrazu robić omleta, bo z rana strasznie opornie mi wchodzą te aeroby... ale to chyba każdy tak ma

Miskę staram się teraz urozmaicać jak najbardziej, żeby przynajmniej oko cieszyło Bo coraz mniej tego, więc trzeba doceniać to co jest Zrobiłem sobie na ostatni posiłek omleta z fasolą Jeszcze nie jadłem ale czuje że będzie kosa Dodałem tam kawy/słodzika/p.jaglanych a wierzch przesmarowałem izolatem cookie&cream Zdam relacje jutro


Low carb:
30min cardio + 15min interwał
1. 230ml białek + 20g izolatu + 13g olej kokos.
2. 200g kurczaka + 13ml olej kokos.
3. 200g kurczaka + 22g migdałów
4. 200g kurczaka + 22g migdałów
45min cardio
5. 200g kurczaka + 13ml olej kokos.
6. 230ml białek + 20g izolatu + 210g fasoli + 30g płatków jaglanych





...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
1.08 Klatka/Plecy

1. Wiosłowanie półsztangą 5x 12/10/8/8/6

2. Wyciskanie sztangi leżąc 5x 12/10/8/6/5

3.
a) Wyciskanie sztangielek skos dodatni
b) Wiosłowanie hantli leżąc na ławce skos dodatni

4x 15+25

4.
a) Wyciskanie na bramie (coś podobnego do hex press)
b) Narciarz

4x 15+15

5.
a) Ściąganie drążka do klatki szerokim chwytem
b) Zwykłe pompki

2x 35+35


po treningu: 12min interwał + 13min cardio

Dziś mega zabiegany dzień... wstałem o 5:30 i dopiero teraz siadłem spokojnie na tyłku Rano dowiedziałem się, że muszę iść nieco później do pracy więc zmuszony byłem ćwiczyć po śniadaniu B+T Ale jakby nie patrzeć trening wszedł bardzo fajnie jak po węglach, siła i pompa na dobrym poziomie a pot lał się strumieniami

Dzisiaj ważyłem się i mierzyłem pierwszy raz od bodajże 10 dni, jestem mega zadowolony Waga stoi w miejscu 87kg a w pasie -2,5cm i pod klatką -4 cm , forma oczywiście też na +

MC:
1. 230ml białek jaj + 20g izolatu + 50g wiórków kokos.
Trening (po 30g izolatu)
2. 200g kurczaka + 55g ryżu
3. 200g kurczaka + 55g ryżu
4. 200g kurczaka + 55g ryżu
5. 200g kurczaka + 55g ryżu
6. 230ml białek + 20g izolatu + 55g płatków owsianych

Uciąłem trochę węgli z ostatniego posiłku, bo do 4 poszło dosyć dużo kalafiora ok 400g.
ps. wczorajszy omlet kawowy z fasoli kosa Po włożeniu go do lodówki na 2h i zjedzeniu czułem się jakbym miał na talerzu naleśnika z nutellą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
dobrze ze wróciłes do prowadzenia dziennika ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 277 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17080
Spoko dziennik, jak i czym bedziesz zbijal kortyzol?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
Marian
Jestem jestem już nie odejde xd

Amos
Duże dawki vit C + pro h. 11oxo/andro i więcej relaksu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Dawaj foto formy bo na snapie mi miglo;) a widac.ze juz ciekawie;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
Marian
Na MyStory masz Trzeba się spotkać to na żywo ocenisz :P wpadaj do spisoka xd

2.08 Barki/Biceps/Triceps

1.Wyciskanie z przed głowy na smith stojąc 5x 7/7/7/7/7

2. Wznosy boczne stojąc 5x 12/11/10/25/25

3.
a) Wznosy hantelki w przód oburącz
b) Podciąganie drążka do brody na wyciągu dolnym
c) Wznosy w opadzie tułowia siedząc

3x 12+12+15

4.
a) Uginanie na wyciągu dolnym drążek łamany
b) Prostowanie ramion ze sznurem

3x 8+8

5.
a) Uginanie ramion ze sztangą prostą stojąc
b) Wyciskanie francuskie jednorącz

3x 7+7

6.
a) Uginanie młotokowe jednorącz z supinacją do środka
b) Kick back jednorącz

3x 10+10


po treningu: 40min cardio

Zmuszony byłem ćwiczyć o później jak dla mnie porze.Bodajże ostatni raz trenowałem o tej godzinie (20-21) z 2 lata temu Weszło jednak spoko Z treningu na treningu coraz większa pompa i czucie mięśniowe, gdzie w tamtym roku było odwrotnie... czym bliżej startu tym słabsze treningi... więc jest git, oby utrzymało się to jak najdłużej Kolejny dzień na pełnych obrotach Mało czasu dla siebie, no ale co zrobić... ważne że plan dietetyczny i treningowy wykonany został w 100 %

Od jutra ucinam w HC/MC 40g W, a w DNT= LC -15g T Także micha coraz mniejsza forma wyraźniejsza...


MC:
1. 50g izolatu + 50g wiórków kokos.
2. 200g kurczaka + 55g ryżu
3. 200g kurczaka + 55g ryżu
4. 200g kurczaka + 55g ryżu
5. 200g kurczaka + 55g ryżu
Trening (po 30g izolatu)
6. 230ml białek + 20g izolatu + 70g płatków jaglanych
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ania Kapusta sezon 2016

Następny temat

Piotr Nowotarski PRZYGOTOWANIA DO KOLEJNEGO STARTU

WHEY premium