wstawiam ankietę i jadłospis ( przykładowe dni) wstawiam tak bo nie ogarniam liczenia posiłków na tej stronie , korzystam z tabeli kalorii.
****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: Tola9
WIEK: 21
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY:
6 miesięcy
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: 52
WZROST: 165
OBWÓD RAMIENIA: 27
OBWÓD ŁYDKI: 33
OBWÓD UDA: 49
OBWÓD BIODER: 79
OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA 72:
OBWÓD TALI 62
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ: 80
****CEL*************************************************
CO CHCESZ OSIĄGNĄĆ PO PRZEZ DIETĘ I TRENING?
Wymodelować i urzeźbić ładnie sylwetkę
****STAN ZDROWIA*****************************************
CHOROBY PRZEWLEKŁE: Nie
PRZEBYTE KONTUZJE: Nie
WADY POSTAWY:
ALERGIE: Nie
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: Nie
CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? Nie
CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? Nie
CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA? Nie
****PYTANIA DODATKOWE**********************************
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: Nie
CZY STOSOWAŁAŚ DO TEJ PORY JAKIEŚ DIETY (JAKIE/KIEDY/JAK DŁUGO)
od 6 miesięcy raczej odżywiam się zdrowo (5 posiłków, brązowe makarony ,ryż , pierś z kurczaka itp.), jadłospis niżej
****DIETA*************************************************
JAK WYGLĄDA TWOJE ODŻYWIANIE OBECNIE - zrzut kilku dni z dziennika żywieniowego na www.potreningu.pl?
CZY PRZY OBECNEJ DIECIE CHUDNIESZ/UTRZYMUJESZ WAGĘ/TYJESZ?
Chudne ( w sumie są wahania raz pookazuję więcej raz mniej ) ale mniej więcej waga pokazuję 52 kg
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: TAK/NIE
tak
****TRENING**********************************
JAK WYGLĄDA TWÓJ OBECNY TRENING - podaj nazwy ćwiczeń, ilość serii, ilość powtórzeń w seriach, obciążenia w kolejnych seriach
poniedziałek: klata 3 ćwiczenia 4 serie po 12 powtórzeń obciążenia do 10 kg
biceps 4 ćwiczenia 4 serie12/14 powtórzeń obciązenia do 7,5 kg
brzuch ( to zależy ale ok 5 ćwiczeń po 4 serie 15-20 powtórzeń)
cardio ( bieżnia /schody) 30 min
wtorek plecy (4ćwczenia 4 serie po 12 powtórzeń) obciążenia do 10 kg
triceps (3/4 ćwczenia 4 serie po 12 powtórzeń) obciązenia do 7,5 kg
brzuch (to zależy ale ok 5 ćwiczeń po 4 serie 15-20 powtórzeń)
cardio ( bieżnia /schody) 30 min
środa barki obciążenia do 10 kg ,nogi ,pupa obciążenia 15-20 kg Również po 4 ćwiczenia na każdą partie po 4 serie 12 -14 powtórzeń) + cardio 30 min
( ewentualnie trningi rozdzielam na 4 dni i czwartego dnia ćwicze same nogi z pupą + brzuch)
ZDJĘCIA
wstawiłam na swoim profilu
Dieta:
Dzień 1 (2015-11-30)
Śniadanie godz. 08:25 (270.73 kcal)
Bułka Grahamka 70 [g/ml] (170.8 kcal)
Kawa Tchibo Gold Selection Crema 5 [g/ml] (6.25 kcal)
Mleko 0,5% 30 [g/ml] (10.5 kcal)
Pasta jajeczna 50 [g/ml] (83.18 kcal)
II Śniadanie godz. 11:10 (71.59 kcal)
Miód nektarowy wielokwiatowy 10 [g/ml] (31.8 kcal)
Pieczywo Lekkie Błonnikowe 9.8 [g/ml] (39.79 kcal)
Przekąska 1 godz. 14:40 (114 kcal)
Banan 120 [g/ml] (114 kcal)
Obiad godz. 15:00 (430.95 kcal)
Ryż brązowy długoziarnisty 40 [g/ml] (129.6 kcal)
Bulion drobiowy z kostki 250 [g/ml] (12.5 kcal)
Cebula 25 [g/ml] (10 kcal)
Cieciorka 80 [g/ml] (112 kcal)
Czosnek gotowany 5 [g/ml] (0.15 kcal)
Filet z kurczaka 100 [g/ml] (99 kcal)
Oliwa z oliwek 5 [g/ml] (41.2 kcal)
Pomidor 100 [g/ml] (15 kcal)
Przecier pomidorowy 50 [g/ml] (11.5 kcal)
Podwieczorek godz. 17:00 (147.88 kcal)
Jajko na miękko 60 [g/ml] (88.2 kcal)
Ogórek kiszony 50 [g/ml] (5.5 kcal)
Szynka gotowana z indyka 60 [g/ml] (54.18 kcal)
Kolacja godz. 20:20 (125.6 kcal)
Jogurt naturalny lekki 90 [g/ml] (34.2 kcal)
Szczypiorek 20 [g/ml] (5.4 kcal)
Twaróg Chudy 86kcal 100 [g/ml] (86 kcal)
Białko węgle tłuszcz Masa (g)
Kcal
Suma 1160,75 86,01 138,7 26,29 1329
białko węgle tłuszcz
Procentowy udział składników wg wagi [%] 34,26 55,26 10,47
Procentowy udział składników wg kcal [%] 30,51 49,20 20,29
Dzień 2 (2015-12-01)
Dzień II
Śniadanie godz. 08:30 (325.95 kcal)
Bułka Grahamka 75 [g/ml] (189 kcal)
Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony (151 kcal) 50 [g/ml] (75.5 kcal)
Kawa Tchibo Gold Selection Crema 5 [g/ml] (6.25 kcal)
Masło o zawartości tłuszczu 60% 10 [g/ml] (55.2 kcal)
II Śniadanie godz. 11:10 (199.75 kcal)
Maślanka naturalna 200 [g/ml] (94 kcal)
Pomarańcza 235 [g/ml] (105.75 kcal)
Przekąska 1 godz. 14:40 (103.2 kcal)
Czekolada gorzka 60% kakao 20 [g/ml] (103.2 kcal)
Obiad godz. 15:30 (430.95 kcal)
Bulion drobiowy z kostki 250 [g/ml] (12.5 kcal)
Cebula 25 [g/ml] (10 kcal)
Cieciorka 80 [g/ml] (112 kcal)
Czosnek gotowany 5 [g/ml] (0.15 kcal)
Filet z kurczaka 100 [g/ml] (99 kcal)
Oliwa z oliwek 5 [g/ml] (41.2 kcal)
Pomidor 100 [g/ml] (15 kcal)
Przecier pomidorowy 50 [g/ml] (11.5 kcal)
Ryż brązowy długoziarnisty 40 [g/ml] (129.6 kcal)
Podwieczorek godz. 17:00 (108 kcal)
Banan 120 [g/ml] (108 kcal)
Kolacja godz. 20:20 (178.8 kcal)
Herbata 330 [g/ml] (3.3 kcal)
Ogórek kiszony 50 [g/ml] (5.5 kcal)
Serek wiejski lekki 40% mniej tłuszczu 200 [g/ml] (170 kcal)
Kcal Białko Węgle Tłuszcz Waga (g)
Suma 1346,65 76,58 180,92 31,86 1950,00
Procentowy udział składników wg wagi [%] 26,47 62,52 11,01
Procentowy udział składników wg kcal [%] 23,43 55,35 21,22