SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] K_PS w kuchni

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 261354

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4563 Napisanych postów 35828 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263319
georgu
Gwiazdor, nie pogada z gosciem







__________________________________________________






Mięso z udek kurczaka zamarynowane w:
- musztarda bawarska
- sok wyciśnięty z cytryny
- dwa drobno skrojone ząbki czosnku
- chili
- papryka słodka
- pieprz ziołowy
- sól

Do tego makaron ryżowy, szczypiorek, kapusta kiszona i wiśniowy kolagen trec'a













Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-11-10 21:46:02

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 408 Napisanych postów 2504 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 28730
Mi dziś właśnie przejadly się udka z kurczaka. Musze od nich odpocząć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4563 Napisanych postów 35828 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263319
Ja non stop zmieniam mięsa
Ostatnimi czasy nawet nie mam tak, że jednego dnia jem ten sam rodzaj, urozmaicenie ważna rzecz

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Ale kurczaja bez kościi nie odpuszasz to jak "niezatapialy leonardo"


Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-11-11 01:46:10
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 484 Napisanych postów 6372 Wiek 89 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 120575
Stek pieprzysz i na patelnie, czy zostawiasz go na troche?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4563 Napisanych postów 35828 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263319
Zostawiam

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 484 Napisanych postów 6372 Wiek 89 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 120575
+/- ile?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4563 Napisanych postów 35828 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263319
tyle ile mam czasu

wiadomo, że im mięso dłużej poleży tym bardziej przejdzie przyprawami

Jak masz czas to możesz sobie rano posypać i na wieczór zjeść, jak mniej czasu to można doprawić przed treningiem i zjeść po treningu itd

w zależności jak sie życie ułoży
1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4563 Napisanych postów 35828 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263319
Pieczony okoń + pieczone ziemniaki










ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 242 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3304
Rybka, zaj**ista!
1

Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ciasto wiśniowe wysokobiałkowe

Następny temat

Truskawkowy kisiel bez kcal

forma lato