SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta na masę do oceny, 67kg

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3938

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 64 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1410
Do pracy polecam polac oliwą ryz albo ewentualnie kasze, wyjdzie prawie na to samo :) Ugotowana kasza makaron bądz ryz jest 3 razy cięższa, czyli 20 gram nie ugotowanej kaszy to 60 gram ugotowanej :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 176
Juz wole walić ze sloiczka bo boje się ze nie zjem tej kaszy a oliwa jest bleee erę. Kurde to musze jeszcze iść po 40 na posiłek kaszy dorzucić; )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 917 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16004
jedzenie ważymy zawsze przed ugotowaniem, moim zdaniem ryż czy kasza z oliwą jest dużo lepsza niż sama kasza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 176
Spróbuję jutro rano przed praca oliwe z kasza . Moze podejdzie bi w sumnie nawet nie próbowałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 740 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 9583
Człowieku jak prosisz o rady i ludzie się wysilają żeby pomóc to przynajmniej czytaj je uważnie. Jedzenie ważysz PRZED ugotowaniem i wybij sobie z głowy te ważenie PO UGOTOWANIU. 100g kaszy surowej w torebce wpisujesz w diecie jako 100g !!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6278 Napisanych postów 76082 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755094
Oliwa to nie jedyne źródło tłuszczów. Dieta tragiczna ale gen jest, więc powinno być dobrze

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1532 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11842
Nie zrozumiem nigdy jak ktoś się rozpisuje na tematy. "Gotuję 400g ziemniaków a później wyciągam z wody i mam 600??WTF? Mam to liczyć jako 600???" :) Zawsze ważymy produkty PRZED obróbką TERMICZNĄ jakąkolwiek. Co do tłuszczy to kluczem jest różnorodność Tłuszcze:
Olej kokosowy,wiórki kokosowe,olej lniany,awokado,masło orzechowe,orzechy,,masło klarowane,olej mct,pestki dyni,jajka,tłuste ryby:makrela,łosoś, Tłuste mięso: golonka,boczek itp.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
a jak robię dla 3 osób jedzenie to jak mam ważyć przed :D ?

ja ważę po :) Tylko trzeba wiedzieć też jak to liczyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1532 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11842
Mówiłem tutaj o sytuacji gdy gotujemy tylko dla siebie :) Jasne że można ważyć PO trzeba wiedzieć jak :) Tylko że niektórzy tego nie wiedzą :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Brak poprawy na poczatku redukcji

Następny temat

Dieta na mase Drugi Etap 3 miesiące 90-105kg

WHEY premium