SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] K_PS w kuchni

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 260722

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Ufff . No smakowa jest muszę przyznać.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 216 Napisanych postów 8941 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84012
Ta przyprawa jest bardzo smaczna, sypałam nałogowo do owsianki, placków, omletów...

"Optymista to ktoś, kto wie, że zrobienie kroku do tyłu zaraz po tym, jak się zrobiło krok do przodu to nie katastrofa tylko cza-cza."

http://www.sfd.pl/Zrozumieć_kobietę_;_czyli_Female_Phase_Training_by_Ejpi-t1087093.html# 

"Ludzi z nadmiarem teścia sie tylko ogląda"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4561 Napisanych postów 35826 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263307
Szybki "chinol"


- filet w sezamie
- makaron ryżowy
- por, papryka, pieczarki













ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 484 Napisanych postów 6372 Wiek 89 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 120575
Wok Ci służy ;D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
W czym tą kurę maczasz wcześniej, że tak Ci ten sezam się dobrze klei?

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4561 Napisanych postów 35826 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263307
FiQus
Wok Ci służy ;D







BzykuDG
W czym tą kurę maczasz wcześniej, że tak Ci ten sezam się dobrze klei?


filet doprawiony byl przyprawami jakimis tam i wyciśniętym sokiem z limonki
ogólnie mięso surowe ma taką konsystencje i "kleistość" , że ten sezam calkiem dobrze sie przykleja sam z siebie


Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-08-10 22:50:37

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
CZa sprawdzić w takim razie. Zawsze to odmiana, a teraz mam po 30-40g fatu na posiłek, więc czymś trzeba to podbijać. Moja nowa ulubiona potrawa, to kurczak z ryżem i smażonym boczkiem polane olejem lnianym


Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2015-08-10 22:53:12

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4561 Napisanych postów 35826 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263307
BzykuDG
CZa sprawdzić w takim razie. Zawsze to odmiana, a teraz mam po 30-40g fatu na posiłek, więc czymś trzeba to podbijać. Moja nowa ulubiona potrawa, to kurczak z ryżem i smażonym boczkiem polane olejem lnianym





spróbuj spróbuj, tak jak mowisz - zawsze to jakaś odmiana

smażony boczek to pyszność sama w sobie
jutro zrobie jajecznice albo sadzone na boczku

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4561 Napisanych postów 35826 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263307
Skwar i duchota.... nic sie nie chce .....


na szybko:
to co na foto
+ kostki lodu
+ woda
+ blender










ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4561 Napisanych postów 35826 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263307
Pstrąg wędzony prosto od rybaków






ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ciasto wiśniowe wysokobiałkowe

Następny temat

Truskawkowy kisiel bez kcal

forma lato