SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 409975

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Z rana ścisk w żołądku, kalorie trzeba było uzupełnić płynami Ponadto wpada uzależnienie od mleka migdałowego i potrzeba natychmiastowej utylizacji pozostałej pulpy, toteż dzisiaj wjadą cytrynowo-migdałowe mini szarlotki z cynamonem które pięknie poleję karmelowym sosikiem z wpc i koko-oleju :D




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Plakor: 200g bialek+200g twarogu+miarka prochu o smaku nugatu+łyżka cynamonu, trochę imbiru i chili oraz słodzik i aromat malinowy+ostropest.:


Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2015-02-13 08:34:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1290 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 14100


Piękno jest w prostocie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
A przed treningiem pieczony rostbef z serem piórko posypany pieprzem, papryką chili i cynamonem:


a do tego sałatka z brokułów, mixu sałat oraz rzodkiewki i pomidorów:


Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2015-02-13 10:49:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
NANANANANANA.
Migdało-jabłotki uważam za kolejny cud świata będzie to chyba następny dobry powód, żeby rano trzaskać migda-mleko (a propos, dzisiejsze przemyślenia oraz test smakowy "górnej warstwy" migda-mleka oraz "wstrząśniętego" skłania mnie ku poświęceniu chwili czasu na oddzielaniu górnej warstwy, przynajmniej jeden raz - doskonała kremowa konsystencja, wyrazisty migdałowy smak z nutką wanilii i delikatnie słodkim posmakiem daktyla! Doskonały, wzorcowy smak, żadne kupne g... się do temu nie może równać ).

Jutro albo w niedziele wpadnie bananowy zawijas w migda-cieście! <3




...
Napisał(a)
Usunięty przez Malinowa za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 950
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 950
Po treningowo:
Worek ryzu,
60g makaronu pelnoziarnistego
100g kury
400g (podobno) szpinaku jako mrożonki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
A u mnie był taki potreningowy o 13 (ostatni na dzisiaj):
400g cycka usmażone na patelni(na pamie) po chwili dodana papryka czerwona i dwa kiszone ogórki oraz sałata rzymska. Następnie dodałem 100g sera piórko i czekałem aż się roztopi. W miedzy czasie sypie oregano, bazylie, cząber, rozmaryn i suszoną mięte sól i pieprz. Gdy ser się rozpuścił wlewam 100g białek jaj i czekam aż się delikatnie zetną. Na samym końcu dodaje do tego sałatę zieloną. Wszystko do michy. Mówię Wam petarda! I jeszcze lepsze by było z musztardą i/lub majonezem oraz keczupem ale to nie dziś


Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2015-02-13 16:23:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Ci jak szaleją z fotkami! DUMA MNIE ROZPIERA PANOWIE, BRAWO

U mnie taki dodatek do jaśminowego ryżu i steka z tuńczyka z grilla:

kalarepa, ogórek, świeży imbir, kolendra, papryka, chili, czarnuszka... NOTHING BETTER!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Paszkos244
Ci jak szaleją z fotkami! DUMA MNIE ROZPIERA PANOWIE, BRAWO

U mnie taki dodatek do jaśminowego ryżu i steka z tuńczyka z grilla:

kalarepa, ogórek, świeży imbir, kolendra, papryka, chili, czarnuszka... NOTHING BETTER!




Paszkos, pytanie i prośba. Pytanie o to, jakim ustrojstwem kroisz warzywa, np. marchewke na paski a la spaghetti ? Prosba o przepis na szybkie pikle, bo w necie tego pełno, a ja chce taki sprawdzony. I ile te pikle można przechowywać w lodówce ?

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Domowe jedzenie jak liczyć wartości ?

Następny temat

SZYBKI KONKURS W KUCHNI SFD

WHEY premium