SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kilo mięcha, supli gary i bajcepsy masz ze stali

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 98869

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94878 Napisanych postów 364877 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670328
w takich ilosciach nie robiłem

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94878 Napisanych postów 364877 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670328
i na razie sie nie zanosi

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
;p dlatego lubię cateringi. Nie smazysz 1 schabowego tylko np 300 jak ktoś zamawia, do tego z 250 mielonych, 100 kg schabu, 120 kg piersi, do tego karkówka, wołowina i takie tam marne ilości
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Zawsze liczone jest z nadwyżką pare kg więc osoba która obróbką mięsa się zajmuje ma fajnie ;p a akurat ja byłem od mięsa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94878 Napisanych postów 364877 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670328
jade do wawy i otwieramy catering

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Teraz cieżko tu rozkręcić takie coś, bo pełno tego jest wszędzie, ale chciałbym kiedyś mieć taki mały cat. Wszystko wg moich zasad na wysokości lamperii by chodzili.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Nie no, pracownikow trzeba szanować, niezależnie jakim fachem się kieruje. Ale w gastronomii traktowanie ma szczególnie ogromny wpływ.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94878 Napisanych postów 364877 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670328
to nie przyjdę do ciebie do roboty

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Jedna krzywa wymiana spojrzeń i bym w piekarniku związany i obity siedział pewnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94878 Napisanych postów 364877 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670328
dogadali bysmy się

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ryżowe Ciastko z Masłem orzechowym i bananem 50ww [PLACEK]

Następny temat

Pomoc w ustaleniu pory jedzenia sernika

WHEY premium