SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kilo mięcha, supli gary i bajcepsy masz ze stali

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 98659

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Ja siedzę daktyle jem. Z ww dziś przesadzę.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 1537 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13285
ja już sie boje na samą myśl co będzie po treningu, bo dziś leg day.. ostatnio nie moglem wstawac i siadac jak człowiek przez 3 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Shori, u mnie dziś tez nogi.

A jeszcze barki nie odpuściły po ostatnim treningu. Ciągle coś boli...

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Spróbuję usmażyć wędzonego łososia z maryniwaną papryką
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
mize makaronik ugotuję bo wieki nie jadłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
U mnie ostatnio często łosoś i steki. Półkrwisty stek to jest to...

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Tylko surowe mięsko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Stejk na 20 sekund na każda stronę max
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Ja lubię taki pół krwisty wiec trzymam ciut dłużej, może po 1 min?

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
i taki stek z grillowanymi warzywami.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ryżowe Ciastko z Masłem orzechowym i bananem 50ww [PLACEK]

Następny temat

Pomoc w ustaleniu pory jedzenia sernika

WHEY premium