SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Szybki sernik bananowy by Malinowa [CIASTO]

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 107991

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1273
Czyli oprócz zmiany wartości odżywczych nić nie powinno się zmienić przy twarogu półtłustym ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Nie

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1273
Dzięki, sog nie wchodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
wszystko zrobiłem jak w przepisie i sernik wyszedł strasznie suchy, dodałem tylko posypke z wiórek kokosowych. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 484 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10697
Piekarniki z termoobiegiem ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
a to lepiej bez termoobiegu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51581 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Może za duża temperatura albo mało twarogu względem formy ? Ja ostatnio miałem piekarnik cały dzień zajęty a tylko tego dnia mogłem zrobić to cudeńko. Więc wygrzebałem 'Prodiż'' który należał do mojej babci ( lata 80-te, może 90-te ) też godzinka, potem na noc do lodówki i wyszedł jeszcze lepszy niż w 'byle piekarniku xd . Od teraz wszystko w prodiżu cisne i super wychodzi. Któż by pomyślał ;]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
nie no proporcje były takie same jak w przepisie więc to na pewno nie to, mi się wydaje ze to przez termoobieg ale najlepiej niech się autorka wypowie ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Prawdopodobnie to przez rodzaj uuzytego twarogu, choc mi sie suchy sernik nie trafil jeszcze,a ten jest wyjatkowo wilgotny

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
twaróg był ten z biedry w plastikowych opakowaniach (20g białka na 100g)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bułka do szkoły

Następny temat

VLCD - szaszłyki z kuraka

forma lato