...
Napisał(a)
Czyli oprócz zmiany wartości odżywczych nić nie powinno się zmienić przy twarogu półtłustym ?
...
Napisał(a)
Nie
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
wszystko zrobiłem jak w przepisie i sernik wyszedł strasznie suchy, dodałem tylko posypke z wiórek kokosowych. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna?
...
Napisał(a)
Piekarniki z termoobiegiem ?
Road to Powerlifting Debut >>
http://www.sfd.pl/[BLOG]_majorovsky__Weightlifter__Powerlifter__New_Generatiron_-t1124585.html
...
Napisał(a)
Może za duża temperatura albo mało twarogu względem formy ? Ja ostatnio miałem piekarnik cały dzień zajęty a tylko tego dnia mogłem zrobić to cudeńko. Więc wygrzebałem 'Prodiż'' który należał do mojej babci ( lata 80-te, może 90-te ) też godzinka, potem na noc do lodówki i wyszedł jeszcze lepszy niż w 'byle piekarniku xd . Od teraz wszystko w prodiżu cisne i super wychodzi. Któż by pomyślał ;]
...
Napisał(a)
nie no proporcje były takie same jak w przepisie więc to na pewno nie to, mi się wydaje ze to przez termoobieg ale najlepiej niech się autorka wypowie ;)
...
Napisał(a)
Prawdopodobnie to przez rodzaj uuzytego twarogu, choc mi sie suchy sernik nie trafil jeszcze,a ten jest wyjatkowo wilgotny
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Poprzedni temat
Bułka do szkoły
Następny temat
VLCD - szaszłyki z kuraka
Polecane artykuły