Szacuny
239
Napisanych postów
9129
Wiek
46 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
130480
sog poszedł
a tutaj link do mojej pizzy gdzie ciasto robie praktycznie wg tego samego przepisu co Twój
to jest wariant gdzie miotałem się jeszcze mocno z redukcją więc nie wszystko jest tam idealne, jeśli chodzi o składniki
(jedynie ja nie przesiewałem mąki i ciasto wyrabiam w robocie kuchennym bo mi się nie chce zagniatać, ale na weekendzie spróbuję zrobić pizze to sprawdzę taki wariant jak Twój)
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
31384
Przepis super. W koncu sie zabralem za pizze - nigdy wczesniej nie robilem.
Osoba ogolnie nie lubiaca domowej pizzy (tradycyjnie grube ciasto itd. wg starej szkoly) zachwalala sobie zrobiana przeze mnie wg tego przepisu :D Juz trzy sztuki zrobilem, ostatnia niewypal - mialem zrobic z maki pszennej/zytniej 50/50, ale sie okazalo, ze nie ma pszennej i z samej zytniej jest lipa niestety.