"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
...
Napisał(a)
A zamiast mąki pszennej pełnoziarnistej dałoby radę zrobić spód z połączenia żytniej razowej 2000 i pszennej 500?
...
Napisał(a)
a ktoś w końcu próbował na żytniej razowej typu 2000 zrobić tą pizzę?
...
Napisał(a)
ja próbowałem nie poleciłbym nic nie rośnie mierny cienki placek jak naleśnik i się kruszy, można mieszankę zrobić mąk albo najlepiej orkiszowej użyć:)
IF, pierwsze starcie: http://www.sfd.pl/[BLOG]aklord/Szybka_redukcja,_pierwszy_IF:_-t1001365.html
...
Napisał(a)
Drożdże nadają cały smak, nie bardzo jest czym je zastąpić. Ja wczoraj robiłem z mąki żytniej razowej zmieszanej ze zwykłą pszenną w proporcji 1/1
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
MisieXL zrobiłem dokładnie tak samo :) Miałeś problemy z przyklejaniem się ciasta do rąk?
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
...
Napisał(a)
mi to jakoś nie wyszło nie wiem czemu ciasto nie urosło i okropnie śmierdzi drożdżami cieniutki kruchy placek :[
Poprzedni temat
Keks wysokobialkowy - idealne ciasto na sniadanie i nie tylko
Następny temat
Prawdziwa, smaczna i zdrowa owsianka-papka!
Polecane artykuły