SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Patrz, jakie france SPAM

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 145999

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 94953 Napisanych postów 364938 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670523
wolę kefir

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6782 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 37171
kefir jest też z tybetańskiego grzybka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
ja lubie jogurt domowy, robiłyście kiedyś?

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 94953 Napisanych postów 364938 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670523
ja tylko kupne

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
kupne to syf straszny- niestety

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6782 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 37171
ja robię z grzybków tybetańskich tez dobre
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
jak ktoś byłby chetny żeby spróbować zrobić to dajcie znać, napisze przepis

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11274 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 38938
Ja poproszę, już mam termometr to mogłabym się podjąć ;)

Winners train, losers complain.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
1 l mleka (ważne aby nie było UHT, może być pasteryzowane)
mały kubeczek jogurtu zawierającego kultury bakterii jogurtowych lub jogurt z poprzedniej produkcji (100-150g)

Mleko podgrzewamy, można zagotować i pozostawiamy do przestygnięcia do temp 40 st.
Jogurt z kulturami bakterii zostawiamy na dłużej na wierzchu, aby nie był zimny, lub wrzucamy na chwilę (szczelnie zapakowany) do ciepłej wody.

Ciepły jogurt wlewamy do mleka o temp 40-60 st (40st bedzie bardziej pitny i ciut słodszy, bliżej 60st będzie kwaśniejszy i bardziej gęsty), mieszamy, rozlewamy do słoiczków lub innych zamykanych naczyń. W zimę stawiamy obok grzejnika, w lato po prostu na wierzchu, zakrywamy szmatką, zostawiamy w cieple na 12 h, potem wsadzamy na 12 h do lodówki. Jogurt gotowy.
Aby zrobić jogurt grecki podczas podgrzewania mleka stawiamy je na minimalny gaz i zostawiamy do odparowania części wody z mleka, potem postępujemy tak samo.
Jogurt zamknięty może stać w lodówce przez 7 dni.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11274 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 38938
Skopiowane, dzięki :)

Winners train, losers complain.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pierwszy rok treningów silowych

Następny temat

POMOC DIETA BEZGLUTENOWA

forma lato