liczone przy pomocy dziennika SFD. część wartości, z tego co zauważyłem została, zaokrąglona w dół lub w górę.
proporcje B/T/W są następujące: B 2,4g/kgmc, T 0,8g/kgmc, W 3g/kgmc.
śniadanie 6:00 (płatki mam zamiar prażyć na patelni bez tłuszczu)
Mleko 1,5 % 300g/141kcal/B 10g/T 4g/W 15g
Banan 130g/124kcal/B 1g/T 0g/W 28g
Płatki owsiane 100g/366kcal/B 12g/T 7g/W 62g
Migdały 10g/57kcal/B 2g/T 5g/W 1g
SUMA: 688kcal/B 26g/T 17g/W 107g
śniadanie II 9:00 - 9:30
Pomidor 160g/24kcal/B 1g/T 0g/W 4g
Serek wiejski lekki 150g/122kcal/B 16g/T 4g/W 3g
Jaja kurze całe x2 130g/157kcal/B 14g/T 11g/W 1g
Szynka z kurczaka 100g/119kcal/B 18g/T 5g/W 0g
Papryka czerwona 100g/24kcal/B 1g/T 0g/W 4g
SUMA: 446kcal/B 51g/T 21g/W 11g
pre trening 11:00 - 11:30
Kurczak pierś 250g/278kcal/B 52g/T 8g/W 0g
Szpinak 200g/26kcal/B 4g/T 1g/W 1g
Kasza jęczmienna 50g/164kcal/B 3g/T 1g/W 34g
Oliwa z oliwek 10g/88kcal/B 0g/T 10g/W 0g
SUMA: 555kcal/B 60g/T 19g/W 35g
po treningu 16:00 - 16:30
Banan x2 330g/314kcal/B 3g/T 1g/W 72g
Serek homogenizowany 0% x2 300g/174kcal/B 27g/T 0g/W 18
SUMA: 488kcal/B 30g/T 1g/W 90g
kolacja 18:00 - 19:00
Ser biały półtłusty 250g/332kcal/B 47g/T 12g/W 9g
Pomidor 150g/22kcal/B 1g/T 0g/W 4g
Cebula zielona 15g/4kcal/B 0g/T 0g/W 1g
SUMA: 359kcal/B 49g/T 12g/W 14g
suma całościowa: 2535kcal/B 216g/T 70g/W 257g
proszę o ocenę całościową, czyli ogólnie czy załapałem koncepcję, oraz szczegółową względem dobierania składników.
względem ćwiczeń to jutro będę na siłowni i pogadam o treningu na samych ciężarach bez maszyn. dzięki za dotychczasową pomoc
Zmieniony przez - vid78 w dniu 2011-08-17 20:31:41