Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
235
tez sam osobiscie wole rower :D nie cierpie biegac... no ale od czasu do czasu trzeba :) czasem jak zaczynam biegac na bierzni to po 10 min zaczynaja mnie bolec sciegna przy stopie :/ czym to moze byc spowodowane ?? tym ze rzadko biegam czy moze czyms innym ??
ziomek ma sie wypytac czy nie potrzebuja zawodnika do rugby na AWFie ;p wiec jak dobrze pojdzie to zaczne trenowac :)
od intensywnych treningow to waga juz powinna sama poleciec ?? czy zle mysle... czy tak nie jest ?!:P oczywiscie dieta to podstawa ;d zeby niee bylo ;p
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
235
antykatabolikow a dokladniej ?? podejrzewam ze twarog na noc nie wystarczy ??:P w gre beda wchodzily jakies odzywki bialkowe tak ??zobaczymy jak to wyjdzie wszystko :) narazie mam plany zaczac trenowac... zobaczymy co powiedza w klubie :)
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
235
aha no malo tego ;p heh dobra ale bedziemy rozkminiac kwestie odzywek w pozniejszym czasie :) poki co to dzisiaj sie odlaczam ;p napisze jutro... pozdrowka !
Szacuny
10
Napisanych postów
12037
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
51295
HM... Co do treningu aero i czasu jego trwania.
Proponuję zacząć od solidnych 3-4 treningów siłowych w tygodniu a po treningu siłowym 15minut jazdy na rowerku w tętnie jak KING zasugerował. Trzy razy w tygodniu na początek wystarczy.
Dieta , dieta, dieta to podstawa.
Jeśli dodatkowo jeszcze chcesz trenować rugby to skończy się to spalaniem zarówno tkanki tłuszczowej ale w większości tkanki mięśniowej. Niestety nie można dwóch srok za ogon trzymać...
W celu wykonywania treningów siłowych i wytrzymałościowych (rugby) nie wiem czy na dietę, suplementację w miesiącu wystarczy 1000zł...
Szacuny
49
Napisanych postów
5025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
44489
Oczywiście, jeżeli miał by ułożoną i trzymaną (DIETE) +trening siłowy + trening aerobowy + trening RUGBY + suplementacja to efekt mógł by być b. ciekawy!
jednak na to trzeba sporo czasu i $ o bólu i pocie nie wspominam...