-[2][0][0][kg]--------[2][0][0][kg]-
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Na dole masz opisane cwiczenia, zapewne znajdziesz kilka dla siebie. Do tego ćwicz też bez hantli: http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm
To na tyle ode mnie.
Zacznij dobrze, potem będzie Ci łatwiej.
PLECY - przyciąganie sztangielki do klatki piersiowej w opadzie podpartym
BICEPS - zginanie przedramienia stojąc, zginanie przedramienia podpartego o udo
KLATKA - przenoszenie sztangielki za głowę leżąc
TRICEPS - wyciskanie francuskie stojąc w oparciu o ścianę, prostowanie przedramienia w opadzie tułowia w przód, francuskie wyciskanie leżąc bokiem
BRZUCH - skłony/skrętoskłony tułowia ze sztangielką za głową, skłony boczne tułowia ze sztangielką, skręty tułowia ze sztangielką przed klatką piersiową
PROSTOWNIKI GRZBIETU - martwy ciąg (nie śmiać się

UDA - przysiady nożycowe, wchodzenie na stopień, półprzysiady, przysiady, syzyfki, przysiady na jednej nodze
ŁYDKI - wspięcia na jednej nodze ze sztaniegielką w tej asmej ręce,
PRZEDRAMIONA - zginanie nadgarstków podchwytem i nachwytem w oparciu o udo lub ławkę, nawracania i odwracanie sztangielki obciążonej tylko z jednej strony.
COś skobie pokombinuj:D Jeżeli masz tylko 10 kg sztangielkę (obecnie ja też tak mam tylko że 2 sztuki

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
z góry dziękuję . Pozdrawiam pBien96