Szacuny
10
Napisanych postów
157
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1979
Siema kupiłem rozpuszczalą multiwitaminę w LIDLu 20 tabl za 2,45pln. Pokrywa 100% zapotrzebowania na każdą z witamin oprócz A. W smaku lepsze niż Pluszzz Active. Czy jest jakiś strach to brać z racji że takie tanie? Brał ktoś to czy jak?
Bo naszym celem jest:
1)żyła na wierzchu
2)ponadrywane włókna mięśniowe
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Suplementacja bez wątpienia ma istotne znaczenie w naszym życiu. Nie każdy jest w stanie wraz z dietą dostarczyć odpowiednią ilość wszystkich witamin, składników mineralnych, składników odżywczych, czy innych nutraceutyków. Z tego też względu zdecydowanie warto przemyśleć zastosowanie odpowiednich suplementów w tym kierunku. Można skupić się na uzupełnieniu wszystkiego, zakładając, że lepiej więcej niż zbyt mało danego związku. Jednak u osób podchodzących do tego bardziej szczegółowo sugeruję przeanalizować, czego w Twojej diecie może brakować i właśnie te składniki uzupełnić.
Z reguły wśród większości osób braki występują w przypadku następujących związków:
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Jaki strach? Jest tanie bo wielkie sieci zamawiają to ogromnym hurtem i firmy mogą znacznie obnizyć cene, a i tak sie jej zwroci z nawiązką. Podstawy ekonimi. Witamina A jednej firmy nie moze byc inna niz witamina A drugiej firmy. Retinol to Retinol. Wzorów chemicznych nie zmienisz. Podstawy chemii.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2006-10-30 17:16:52
Szacuny
1
Napisanych postów
209
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10373
..mozesz brac smialo ja mam smak pomaranczowy i pije codziennie od miesiaca dobre tanie witmainki nie odczuwam zadnych boli w brzuchu mnie fajnie orzezwiaja..pozdro
Szacuny
33
Napisanych postów
9317
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
45818
ja w PLUSie kupuje MG i CA ropuszczam i pije z woda na treningu - lepsze to niż sama woda
a co do witamini (multiwitamin ala PLUSH) to wole kupić jakiś kompleks witamin np z TREC,OLIMPU ale wiadomo ze dużo drożej wychodzi