...
Napisał(a)
no wiec tak zaczne od tego ze pare lat temu tzn jakies 4 lata temu bralem mete jakies 200tab rozlozone na 2 "cykle" , nie bralem do tego nic oprocz gainera, diety konkretnej tez nie mialem, rzadnych oslon na watrobe itp nic zero jakis odblokowan po cyklach, no masy i sily przybylo ale i tak nie bylo to to czego sie spodziewalem ale nie o to chodzi, ostatnio zauwazylem ze mam problemy z erekcja, nie umie utrzymac erekcji lub erekcja jest czesciowa :( wogole nie znalem sie na dopingu jak bralem teraz tez sie nie znam i sie nie bawie w to tylko mnie nurtuje pytanie czy te problemy z erekcja sa moze spowodowane braniem mety 4 lata temu ????!!!! co mi doradzacie , prosze o pomoc !! bede wdzieczny za wszystkie uwagi , dzieki i pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a ile lat miales jak to brales ?
a co do porady to jest jedna- idz do lekarza bo nikt cie nie zbada przez internet.
a co do porady to jest jedna- idz do lekarza bo nikt cie nie zbada przez internet.
...
Napisał(a)
nie wydaje mi sie zeby meta spowodowala te zaburzenia po takim czasie chociaz kto wie...
boso ale w ostrogach...
...
Napisał(a)
mozliwe ze od mety ale przez te 4 lata to juz powinienes znormalniec i powinno byc wszystko wporzadku
...
Napisał(a)
A nie zmuszasz sie do niuni? Sciagnij film "podwojna penetracja III" albo "szalone pielegniarki" i zobacz czy tak samo bedzie. Ew. wypozycz z kolekcji uriela.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)

...
Napisał(a)
napewno nie od mety.
"ostatnio zauwazylem" Ile czasu masz taki problem?
"ostatnio zauwazylem" Ile czasu masz taki problem?
hihihi
...
Napisał(a)
artlite nie rozumie tego stwierdzenia "a nie zmuszasz sie do niuni" ?
rezun no od jakis 2 miechow , z poczatku bylo coraz gorzej teraz jakby sie troche polepszylo no ale to i tak nie to co kiedys :) nie jestem takim stanem zadowolony :( bede musial sie jednak udac z wizyta do urologa , pozdro
rezun no od jakis 2 miechow , z poczatku bylo coraz gorzej teraz jakby sie troche polepszylo no ale to i tak nie to co kiedys :) nie jestem takim stanem zadowolony :( bede musial sie jednak udac z wizyta do urologa , pozdro
...
Napisał(a)
To idz ale to nie od mety branej 4 lata temu.I to wcale nie w jakiejs ogromnej ilosci.
hihihi
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!