...
Napisał(a)
witam. zaczolem cykl metki naposim 100 tabs (1 cykl), system to 3443 w dzien wziolem 2 na raz po obiedzie i potem po kolacji o 22 i tabs, a w nocy serducho zaczeło bic jak po***ane. mysle ze po prostu za duza dawka na raz, no ale cykl chcialbym ukonczyc dlatego prosze o jakas konkretna porade. (dieta suple itd jest...)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a ja co do swoich nie jestem pewny:(
biorę 20 mg /doba rano i wieczorem, dietka jest i chyba nic poza tym.... o przepraszam cos mam:
gorączkę
katar
zgagę
ból głowy
biorę 20 mg /doba rano i wieczorem, dietka jest i chyba nic poza tym.... o przepraszam cos mam:
gorączkę
katar
zgagę
ból głowy
...
Napisał(a)
porcja 10 mg nie jest duza, norma. wniosek nie jedz przed snem a wczesniej.
...
Napisał(a)
OK dzieki, ale czy moze zmiejszyc dawke na 1221 czy jechać sete całą ? To serducho to chyba nic powaznego? wiecie czlowiek niedoswiadczony to wszystkim sie przejmie :D
...
Napisał(a)
1221 - takich dawek to w ogole szkoda zawodu.
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
ok zostane przy dawkach 3443 miejmy nadzieje ze kopnie dobrze (tylko zeby serducho nie bilo za szybko...):D
...
Napisał(a)
podwyższone ćiśnienie, a co za tym idzie szybsza praca serca ...
No Pain - No Gain
...
Napisał(a)
a takie pytanko z innej beczki: po jakim czasie powinienem zauważyć że moja metka to nie placebo.
Aktualnie mija 3 dzień i jedyne co zauważyłem to że na siłowni i w domu niesamowicie się pocę. Ale jeśli chodzi o trening na siłowni to chyba dlatego żę ostro jadę a nie od metki przecież nie działa od razu po kilku godzinach.
Zacząłem w poniedziałek od klatki 3 serie po 8 powt. X 80kg 4 seria 5 powt. czy w następny poniedziałek ciężar ten sam czy trochę dorzucić jak myslicie.
ps. Trenuje wszystkie grupy mięśniowe a nie tylko klatkę żeby nie było
ps.2 co można zazywać zamiast essentival forte bo 50 tabsów to 28 zl a biorę metkę systemem 45554 czyli zużyję jakieś 150 tabsow EF (po 2 di każdej porcji metki)
Aktualnie mija 3 dzień i jedyne co zauważyłem to że na siłowni i w domu niesamowicie się pocę. Ale jeśli chodzi o trening na siłowni to chyba dlatego żę ostro jadę a nie od metki przecież nie działa od razu po kilku godzinach.
Zacząłem w poniedziałek od klatki 3 serie po 8 powt. X 80kg 4 seria 5 powt. czy w następny poniedziałek ciężar ten sam czy trochę dorzucić jak myslicie.
ps. Trenuje wszystkie grupy mięśniowe a nie tylko klatkę żeby nie było

ps.2 co można zazywać zamiast essentival forte bo 50 tabsów to 28 zl a biorę metkę systemem 45554 czyli zużyję jakieś 150 tabsow EF (po 2 di każdej porcji metki)
...
Napisał(a)
juz 3 dzien cyklu i jestem taki przymulonyi ospały jaka moze byc przyczyna, czy to minie??? prosze o odpowiedziec konkretną
...
Napisał(a)
Szumi w glowie? czujesz jak bys byl pod wodą?.Czesto tak jest niektorzy mdleja w pierwszych dniach
Jak zdrowie?Robiles badania przed cyklem?

Jak zdrowie?Robiles badania przed cyklem?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!