Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
53
Napisanych postów
2066
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20029
Panowie tych tematow jest o emcie 100 przegladnolem sporo jednak jestem w czarnej dupie w tej chwili;/ dotychczas myslalem ze Razak jest sprawdzony juz chcialem kupowac teraz ludzie psiza ze maja zawroty glowy jakies problemy z zoladkiem to ch** wie co tma jest;/
Wiec moje pytanie ,moze tez paru osobom sie przyda..
Jaka mete mozecie na dzien dzisiejszy polecic sprawdzona ktory raczej nie bedzie walem..oprocz Jelfy oczywiscie...
Szacuny
53
Napisanych postów
2066
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20029
przegladalem w dziale foto ale tam kazdy pisze inaczej jeden ze ok drugi ze kijowa wiadomo dieta niektorzy moze olewaja itd..ale jednak moglby ktos napisac sprawdzone..
z gory dzieki za odp
Szacuny
1
Napisanych postów
141
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1731
razak napewno dobry a to ze ktoś mial zawroty glowy to nie znaczy ze zła moze wręcz przeciwnie mocno kopie Jeszcze dobra wg mnie TAJLANDZKA ANABOL TABS
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
653
jak nie wezmiesz i nie sprobujesz to nie bedziesz wiedział... Jednym na ruskiej przychodzi 2 kilo mi przyszło 8 ... Bierz tylko od sprawdzonego kolesia co Cie w Bambuko z towarem nie zrobi i bij mase ;]
Zmieniony przez - Bayern1990 w dniu 2009-04-24 20:14:30
Szacuny
17
Napisanych postów
2346
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12822
co do razaka jest tylko jedna slabsza wersja kopie cos ale slabiej i latwo ja rozpoznac a reszta klepie jak zawsze wiec nie wymyslaj tylko bierz i szamaj