POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
Sytuacja wyglada nastepujaca, na lato wyjezdzam do pracy na jakies 2-3 miesiace, praca fizyczna na budowie, 6 dni w tygodniu po 13-16 godzin, niestety podczas pracy mam jedynie 1 gora 2 posilki, a miedzy 4-9 rano nic nie jem, ogolnie dieta bedzie dosyc marna bo warunkow nie ma, bede sie wspomagal BCAA, Glutmina i Tauryna, do silowni bede mial dostep 3-4 razy w tygodniu, jak jeszcze bede mial sily, takze bede robil trening areobowy 45min 3 razy w tygodniu i zalezy mi na tym aby mi miesnie nie polecialy nad ktorymi sie troszke pracowalo, myslalem o winie + salbutamolu co o tym sadzicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no troche ciezko bedzie schudniesz napewno,13-16 godzin dziennie jak tak to zapomnij o silce i aerobach nie dzasz rady napewno
No steroids...
...
Napisał(a)
w zeszlym roku i 2 lata temu dalem wiec czemu tym razem nie??
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
ja robilem po 10 godzin w wakacje na budowie i wiem jak to jest,robisz od 6-18 i co odpoczynek i niema mowy o czyms innym chyba ze maszyna jestes,albo nie masz az tak ciezko na budowie
edit: a jak Ty po 13-16h to napewno kiedy odpoczynek i silownia
Zmieniony przez - chemicali w dniu 2005-03-28 21:41:06
edit: a jak Ty po 13-16h to napewno kiedy odpoczynek i silownia
Zmieniony przez - chemicali w dniu 2005-03-28 21:41:06
No steroids...
...
Napisał(a)
co do Twojego pytania ja zarzucalem clen,woda leciala mocna ale miesien zostawal w sumie przez miesiac schudlem 6kg.glownie fat polecial ale miesa tez poszlo z powodu odzywiania ,tylko gdzie ja robilem to naprawde oboz robocop-ów ostra charowa
Zmieniony przez - chemicali w dniu 2005-03-28 21:45:22
Zmieniony przez - chemicali w dniu 2005-03-28 21:45:22
No steroids...
...
Napisał(a)
Tez mam ten problem. Ale ja podchodze do tego z rozsadkiem - co spadnie to sie odbuje. Wiary!
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
dokladnie, thanks!
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
moim zdaniem poewinienes ograniczyć w takim wypadku dalszy wysiłek czyli np aeroby bo po 16 godzinach pracy, siłce i aerobach to na bank się nie zregenerujesz.Siłke jak dajesz rade to rub ale bardzo delikatnie do tego ewentualnie jakies pąpeczkiJa ostatnio wyjechałem do rajchu do roboty i robiłem codziennie 1raz pompki do tego 2-3 razy w tygodniu po ok 15 minut coś ala siłka z wykorzystaniem plecaka i tego typu sprzetu i musze powiedziec ze byłem bardzo zadowolony.Tj spadki duzo mniejsze niz te które miałbym na bank siedząc w chacie w wakacje i balując
wytrwałosc drogą do sukcesu
...
Napisał(a)
a no i jeszcze bardzo pomaga cos zeby nie było tak ze siłka, siłka i nagle jedziesz do roboty tylko trzeba z 2 tygodnie przed wyjazdem zmniejszac obciązenia zeby miesnie powoli odzwyczajac to bardzo minimalizuje spadki, czytałem o tym w kulturystyce i fitnes kiedys chyba strzlinski coś o tym pisał
wytrwałosc drogą do sukcesu
...
Napisał(a)
jedz mnostwo kalorii odpusc aeroby albo ukruć i jakos dasz rade. ja bym radzil zaopatrzyc sie w gainera.
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
nom gainer najlepszy wybór chyba z 2-3x100gr, + wpc
kończych robote ,ładujesz 100+gr gaina+coś tam zależnie od czasu, po tr. gain+wpc, przed kimonem wpc+coś, np mleko. ehh
-a no i trening rajt czyli z 1/3cia tego co teraz.
a do tego wszystkiego jakieś pieroły ala magnez,potas,witaminki,-zma
Zmieniony przez - thatman w dniu 2005-03-29 15:19:29
kończych robote ,ładujesz 100+gr gaina+coś tam zależnie od czasu, po tr. gain+wpc, przed kimonem wpc+coś, np mleko. ehh
-a no i trening rajt czyli z 1/3cia tego co teraz.
a do tego wszystkiego jakieś pieroły ala magnez,potas,witaminki,-zma
Zmieniony przez - thatman w dniu 2005-03-29 15:19:29
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!