mam powazny problem, bowiem muszę szybko i skutecznie zrzucic dosc duza ilosc kg... jaki srodek uwazacie za najbezpieczniejszy? moj problem polega na tym, ze redukcja zostala wlascnie wymuszona sprawami zdrowontymi-serce bylo i jest zbyt mocno obciazone co spowodowalo pewne problemy... oczywiscie uzywalem przedtem SAA stad moja masa (ok 120 kg przy 178 cm), jednakze z powodu problemow osobistych musialem na 3 miesiace przerwac regularne treningi... w tym czasie dodatkowo obroslem w tluszczyk... mam nadzieje rozumiecie w czym problem, clen ani efka nie wchodzi w gre z uwagi na serce.. czekam na odp za ktore z gory dziekuje
...
Napisał(a)
witajcie
mam powazny problem, bowiem muszę szybko i skutecznie zrzucic dosc duza ilosc kg... jaki srodek uwazacie za najbezpieczniejszy? moj problem polega na tym, ze redukcja zostala wlascnie wymuszona sprawami zdrowontymi-serce bylo i jest zbyt mocno obciazone co spowodowalo pewne problemy... oczywiscie uzywalem przedtem SAA stad moja masa (ok 120 kg przy 178 cm), jednakze z powodu problemow osobistych musialem na 3 miesiace przerwac regularne treningi... w tym czasie dodatkowo obroslem w tluszczyk... mam nadzieje rozumiecie w czym problem, clen ani efka nie wchodzi w gre z uwagi na serce.. czekam na odp za ktore z gory dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
sluchaj nie bralem duzo, standardowe cykle... jedyne skutki uboczne to wysokie cisnienie, problemy z sercem pojawily sie po odstawieniu i przerwie ... lekarz twiedzi ze moze to miec zwiazek ze stresem itp bo jak juz pisalem mialem nie za ciekawy epizod... a jak do tego dodac duza wage to sprawa staje sie oczywista
...
Napisał(a)
Jeden prosty i skuteczny sposob - low carb i obciecie kalorii oraz duzo cardio (tylko bez biegania zeby nie obciazac kolen, steper ok).
Jezeli nie chcesz obciazac serducha generalnie kazdy fat-burner odpada.
Jezeli nie chcesz obciazac serducha generalnie kazdy fat-burner odpada.
...
Napisał(a)
no troche smieszne...serca nie chcesz obciazac spalaczami a koks juz brales...

...
Napisał(a)
Ujemny bilans i ćwiczenia aerobowe (czy hiit) czynią cuda
Jak nie zależy ci jakoś specjalnie na utrzymaniu mięśni to jedziesz aeroby na czczo i po treningu siłowym, dieta -500 i będzie leciało z ciebie aż miło.
Cały pic w dokładnym przestrzeganiu diety.
A jak chcesz ryzykować spalacze to tylko szczęścia zostaje życzyć
Jak masz preblemy z sercem to nie wiem nawet czy kawę możesz pić
Masz jakieś zalecenia od lekarza odnośnie diety i używek?
Zmieniony przez - emceha w dniu 2007-12-21 10:42:59

Jak nie zależy ci jakoś specjalnie na utrzymaniu mięśni to jedziesz aeroby na czczo i po treningu siłowym, dieta -500 i będzie leciało z ciebie aż miło.
Cały pic w dokładnym przestrzeganiu diety.
A jak chcesz ryzykować spalacze to tylko szczęścia zostaje życzyć

Jak masz preblemy z sercem to nie wiem nawet czy kawę możesz pić

Zmieniony przez - emceha w dniu 2007-12-21 10:42:59
...
Napisał(a)
jak masz problemy z sercem to koksy raczej odpadają ,dieta+areoby
Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.
...
Napisał(a)
aeroby na czczo przed nimi bcaa + gluta + kreatyna
dieta na minus 500kcal oparta na bialku i tluszczach. Do tego potem aeroby
do tego jablczan kreatyny - zminimalizujesz spdki.
Chyba wszystko
ps tylko mi sie wydaje ze to nie ten dzial
ps 2 zadnych spalaczy koks tez raczej odpada
Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2007-12-21 11:00:10
Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2007-12-21 11:00:29
dieta na minus 500kcal oparta na bialku i tluszczach. Do tego potem aeroby
do tego jablczan kreatyny - zminimalizujesz spdki.
Chyba wszystko
ps tylko mi sie wydaje ze to nie ten dzial
ps 2 zadnych spalaczy koks tez raczej odpada
Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2007-12-21 11:00:10
Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2007-12-21 11:00:29
...
Napisał(a)
hmm no tego sie spodziewalem ze bede musial grzecznie przerzucic sie na suple
gibon170 czytaj ze zrozumieniem...
zdrowe serce+duzo koksu=chore serce
koksy sa u mnie przyczyna choroby, nie odwrotnie...
PS. panowie ja wiem ze to nie ten dzial ale ostani raz cykl ze supli ro robilem ze 2 lata temu troche mi koksy weszly w krew, nie mowie oczywiscie o przerwach miedzy cyklami
Zmieniony przez - a_dupa_tam w dniu 2007-12-21 15:47:37
gibon170 czytaj ze zrozumieniem...
zdrowe serce+duzo koksu=chore serce
koksy sa u mnie przyczyna choroby, nie odwrotnie...
PS. panowie ja wiem ze to nie ten dzial ale ostani raz cykl ze supli ro robilem ze 2 lata temu troche mi koksy weszly w krew, nie mowie oczywiscie o przerwach miedzy cyklami
Zmieniony przez - a_dupa_tam w dniu 2007-12-21 15:47:37
...
Napisał(a)
Czy clen, czy efka, czy nawet glupia kofeina - na tym polegaja glownie thermale obciazy ci serducho, wiec suple odpadaja. Po prostu dieta (deficyt kaloryczny, sciecie wegli) i aeroby, dasz rady latwo zejsc z duzego bf tylko na tym, dopiero przy 12% zaczynaja sie schody.
...
Napisał(a)
no sorki ale nie wiem ile tego musiales brac...wiec jak teraz problemy z sercem to nawet niektore spalacze odpadaja...aeroby i dieta...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!