...
Napisał(a)
witam wszystkich...zgłaszam do was swój problem i proszę o porade...jestem właśnie na swoim 3 cyklu ze 100 mety i 10 strzałów omy...w trzecim tygodniu pojawiło mi się mocne zaczerwienienie na oczach...są ukrwione i wogóle:/ co o tym myślicie?? czy to może być poważne?? robie wszystko zgodnie z rozpiską i naprawde jest to mała dawka bo mam 1 strzał na tydzień a pozatym łykam hepatil, asparagin i witaminki (do tego białeczko) nie wiem czy to jest poważna sprawa dlatego chciałbym się dopytać obeznanych w tym temacie bo nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło...pozdrawiam i prosze o jakieś porady...z góry dziękuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ok dzięki ale dosyć często mam ciśnienie w porządku bliżej normy 120/80 ale jeżeli tak mówicie to jestem spokojniejszy:)dzięki chłopaki
...
Napisał(a)
tak off topic co do cisnienia pamietam jak na prolce mailem takie cisnienie ze jak schodzilem na silke robilem 2 ciezkie serie to konczylem trening tak mi czaszke rozsadzało niemoglem cwiczyc taki bol ;)
...
Napisał(a)
ja jestem tez na podobnym cyklu i tez mam podobny problem
wogule to jakos wytrzymalosc mi sie zmniejszyla bo po treningu jestem tak zmeczony ze praktycznie padam spac od razu
wogule to jakos wytrzymalosc mi sie zmniejszyla bo po treningu jestem tak zmeczony ze praktycznie padam spac od razu
Shut The f*** Up And Train
http://www.sfd.pl/Najzabawniejsze_sytuacje_z_apteki!%-_-t357518.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!