...
Napisał(a)
Chce sobie zorbic cykl z meta i oma tyle ze z oma w tabletkach, ile razy dziennie mam brac ome i jakie bede efekty.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
do tego kotlety w tabletkach i ryz w sprayu i masz niezly cykl masowy 

1
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
Oma w tabsach buahahaaa
skad to masz czlowieku.....!!!???
chyba ci sie cos nazwy popie***iły
ale dobrze jest
jak jush oma w tabsach no to
całkiem niezle przyznam
skad to masz czlowieku.....!!!???
chyba ci sie cos nazwy popie***iły

ale dobrze jest
jak jush oma w tabsach no to
całkiem niezle przyznam

...
Napisał(a)
qr** powalilo mi sie , chodzi mi o anapolon, czy mam brac go z meta czy bez i co ile jedna tabletka, i jak byscie mogli ktos wciepnac zdjecie anapolona bo nie wiem za bardzo jak wyglada a nigdzie nie umie znalesc dobrego zdjecia
...
Napisał(a)
niebierz dwóch srodków w tabsach jednocześnie
roz***iesz sobie wątrobe
roz***iesz sobie wątrobe
...
Napisał(a)
a czy to wazne?
Heniek spod 5 tak kazal brac to on i tak bedzie bral...chcial jedynie poznac opinie pseudoexpertow
Heniek spod 5 tak kazal brac to on i tak bedzie bral...chcial jedynie poznac opinie pseudoexpertow

http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
Chce sie dowiedziec co mam brac, mam 16 lat 170 wzrostu waze 83 kg, 2 meisiace temu wziolem 100 mety cwicze pol roku biceps 35 cm,
...
Napisał(a)
16 lat
sorry bro ale to co robisz jest wysoce niezdrowe

sorry bro ale to co robisz jest wysoce niezdrowe

http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!