to czyli na triceps i biceps po1 cw ? w mc nie mam techniki dobrej . wiec to odpada i na barki tak samo 1cw, 1 seria ?
...
Napisał(a)
to czyli na triceps i biceps po1 cw ?
Tak, lub w ogóle.
w mc nie mam techniki dobrej . wiec to odpada
W 15-tkach masz niskie cieżary, nauczysz się.
i na barki tak samo 1cw, 1 seria ?
Jedno ćwiczenie starczy, ilość serii zależy od Ciebie. Zobacz art. w podwieszonym.
Tak, lub w ogóle.
w mc nie mam techniki dobrej . wiec to odpada
W 15-tkach masz niskie cieżary, nauczysz się.
i na barki tak samo 1cw, 1 seria ?
Jedno ćwiczenie starczy, ilość serii zależy od Ciebie. Zobacz art. w podwieszonym.
No pain no gain ? No brain no gain !
...
Napisał(a)
Poza tym, chcąc dorzuciś swoje 3 grosze chciałem zauważyc, że nic a nic nie pójdzie ci bez dietki, więc nie opierdlalaj sie, tylko ustawiaj sobie dietę. Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o klate to polecałbym wyciskanie hantli w skosie w dół.
Mata mym kościołem, walka mym niebem ju jitsu ma religia
...
Napisał(a)
a te 15stki to ja sobie dobralem ciezar taki ze ledwo zrobie te 15 , dietka jest + kreatyna a moze jeszcze jak bede mial kase to kupie gjnera czy co jak ktos moze mi polecic niedrogie i dobre ;)
...
Napisał(a)
a te 15stki to ja sobie dobralem ciezar taki ze ledwo zrobie te 15 ,
Tylko, żeby nie za duży. Pierwsze treningi leciutkie, zaczynasz do ok. 60%15RM, wiec dasz rade sie nauczyć. Nie wyobrażam sobie treningu bez MC, każdy Ci tak w tym dziale powie.
dietka jest + kreatyna a moze jeszcze jak bede mial kase to kupie gjnera czy co jak ktos moze mi polecic niedrogie i dobre ;)
Jak dieta będzie dobra to gainera możesz sobie darować.
Tylko, żeby nie za duży. Pierwsze treningi leciutkie, zaczynasz do ok. 60%15RM, wiec dasz rade sie nauczyć. Nie wyobrażam sobie treningu bez MC, każdy Ci tak w tym dziale powie.
dietka jest + kreatyna a moze jeszcze jak bede mial kase to kupie gjnera czy co jak ktos moze mi polecic niedrogie i dobre ;)
Jak dieta będzie dobra to gainera możesz sobie darować.
...
Napisał(a)
Zauważ, że ramiona mocno pracują przy ćw. wielostawowych takich jak wyciskania, wiosłowania etc.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
HST- progresja przy ograniczeniach sprzętowych
Następny temat