Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1
Kupilam sobie taka ławeczke. Ale mam problem z cwiczeniem na niej :( Jak na niej cwicze strasznie sie wyginam do tylu w odcinku kregoslupa lędźwiowego, boje sie ze moge sobie przez to wykrzywic kregoslup. Czy to moze byc wina tego ze nie mam sily w brzuchu??:/ czy o co chidzi??:(
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1
Ale ja siewyginam jak opadam na dol i jak sie podnosze... mam wrazenie ze wogole nie dziala to na miesnie mojego brzucha tylko czuje bol, w plecach :/ jak cwicze nie klade sie do konca
Szacuny
17
Napisanych postów
995
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17318
Jeżeli masz taki problem to faktycznie Twoje mięśnie są słabe, ćwiczyłeś je kiedykolwiek?? I tutaj powstał kolejny twój błąd że zaczynasz ćwiczyć na takiej ławce a powinieneś przez klilka miesięcy ćwiczyć klasycznie czyli wspięcia na podłodze, normalne brzuszki, a gdy Twoje mięśnie się wzmocnią wtedy przeżucisz się na tą ławeczkę. Nie zaczynaj od niej bo zrobisz krzywdę Twojeku kręgosłupowi
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1
Kidys cwiczylam... ;) w porownaniu do moich kolezanek mam dosyc twarde miesnie brzucha, ale widocznie sa za slabe, dzieki za odpowiedzi, przezuce sie narazie na podloge :)