...
Napisał(a)
Witam, cwicze juz ponad rok ale ze swoich dotychczasowych efektow jestem nie do konca zadowolony tym bardziej ze przez ostatni czas moje miesnie przestaly rosnac, szczegolnie klatka piersiowa (masakra). Piszę w sprawie udzielenia mi pomocy... Trening powinienem miec dobry poza tym czuje ze jest lipa z odzywianiem bo nie mam diety :(( czy jest tu jakis ekspert ktory moglby mi ja ulozyc?? Pozatm dowiedzialem sie ostantio o takim sumplemencie jak GAIN BOLIC, ktory niby sluzy osobom z takimi problemami jak ja... co sadzicie o tym? PROSZE POMOZCIE MI! LICZE NA WAS!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Insulina i jej wpływ na metabolizm
- Dla wszystkich ktorzy lubia "poledwice drobiowa i inne tradycyjne wedliny"
- WIELKI ART O BICEPSACH I NIE TYLKO
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- Potrzebuję propozycji pomocy... i wsparcia :-)
- [FAQ] TECHNIKALIA ĆWICZEŃ SIŁOWYCH
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
No to nie LICZ NA NAS - TYLKO LICZ NA SIEBIE !! Podaj swój plan treningowy, w sprawie diety odwiedź dział odrzywianie. Poczytaj uważnie posty interesujące - m.in. podwieszone, użyj opcji SZUKAJ. pozdro
Destiny is in your hands.
...
Napisał(a)
Pozatm dowiedzialem sie ostantio o takim sumplemencie jak GAIN BOLIC, ktory niby sluzy osobom z takimi problemami jak ja... co sadzicie o tym? PROSZE POMOZCIE MI! LICZE NA WAS!
to jest odzywka = gainer sluzy do uzupelnienia diety gdy nie masz czasu jesc albo ci sie poprostu niechce
sam sobie odpowiedziales dlaczego efektow nie ma DIETA!
dzial odzywianie tam wszystko znajdziesz o diecie
milego czytania
to jest odzywka = gainer sluzy do uzupelnienia diety gdy nie masz czasu jesc albo ci sie poprostu niechce

sam sobie odpowiedziales dlaczego efektow nie ma DIETA!
dzial odzywianie tam wszystko znajdziesz o diecie

http://www.sfd.pl/temat261925/ <-- linki do pelnometrazowych filmow ze znanymi kulturystami :)
I Nie Ma Srania ! %) (c)
...
Napisał(a)
Cwicze 4 razy w tygodniu: pon, sroda, piatek, sobota
OCZYWISCIE ZMNIEJASZAM ILOSC POWTORZEN I ZWIEKSZAM CIEZAR
poniedzialek: klatka 12 serii i biceps 12 serii
poziom 4 serie 12/10/8/6 powtorzen
skos 4 serie 12/10/8/6 powtorzen
rozpietki na poziomie 4 serie 12/10/8/6 powtorzen
biceps: modlitewnik 12/10/8/6 powtorzen , wyciskanie sztangielek na skosie 12/10/8/6 powtorzen i mloty 12/10/8/6 powtorzen
sroda: triceps i barki
triceps 12 serii a bary 12 serii
triceps: francuskie 4 serie 12/10/8/6 powtorzen potem na wyciagu gornym z linkami 4 serie 12/10/8/6 powtorzen nastepnie prostowanie ramion ze sztangielka
barki: wyciskanie sztangi zza glową 4 serie 12/10/8/6 powtorzen / srodkowe barki czyli machanie cos jak pajack rekoma wiadomo o co chodzi to 12/10/8/6 powtorzen potem dolne to lezac wyciskanie tzn zataczanie polkoli
12/10/8/6 powtorzen i na koniec przednie czyli siedzac unoszenie przed siebie sztangielek 12/10/8/6 powtorzen
piatek: plecy 12 serii
wyciag gorny wyciskanie za glowa 12/10/8/6 powtorzen / potem to samo tylko przed glowa dotykam az do klaty i na koniec martwy ciag
sobota: klatka again i biceps
OCZYWISCIE ZMNIEJASZAM ILOSC POWTORZEN I ZWIEKSZAM CIEZAR
poniedzialek: klatka 12 serii i biceps 12 serii
poziom 4 serie 12/10/8/6 powtorzen
skos 4 serie 12/10/8/6 powtorzen
rozpietki na poziomie 4 serie 12/10/8/6 powtorzen
biceps: modlitewnik 12/10/8/6 powtorzen , wyciskanie sztangielek na skosie 12/10/8/6 powtorzen i mloty 12/10/8/6 powtorzen
sroda: triceps i barki
triceps 12 serii a bary 12 serii
triceps: francuskie 4 serie 12/10/8/6 powtorzen potem na wyciagu gornym z linkami 4 serie 12/10/8/6 powtorzen nastepnie prostowanie ramion ze sztangielka
barki: wyciskanie sztangi zza glową 4 serie 12/10/8/6 powtorzen / srodkowe barki czyli machanie cos jak pajack rekoma wiadomo o co chodzi to 12/10/8/6 powtorzen potem dolne to lezac wyciskanie tzn zataczanie polkoli

piatek: plecy 12 serii
wyciag gorny wyciskanie za glowa 12/10/8/6 powtorzen / potem to samo tylko przed glowa dotykam az do klaty i na koniec martwy ciag
sobota: klatka again i biceps
...
Napisał(a)
powiem ci tak ;d plan kijowy
na biceps i klate po 24serie ?
na trica 12 <- tez za duzo
podziel sobie moze
pon; klata , tric
srd; plecy , bic
pt; barki , nogi
na klate rób 12seri
na bica i trica rób albo 2cw po 4serie albo 3cw po 3serie
poszukaj sobie w wyszukiwarce duzo jest przykladowych planow o takim rozlozeniu
twoj jest za ostry ... tyle serii na bica to nawet zawodowcy nie robia

na biceps i klate po 24serie ?
na trica 12 <- tez za duzo
podziel sobie moze
pon; klata , tric
srd; plecy , bic
pt; barki , nogi
na klate rób 12seri
na bica i trica rób albo 2cw po 4serie albo 3cw po 3serie
poszukaj sobie w wyszukiwarce duzo jest przykladowych planow o takim rozlozeniu

twoj jest za ostry ... tyle serii na bica to nawet zawodowcy nie robia

http://www.sfd.pl/temat261925/ <-- linki do pelnometrazowych filmow ze znanymi kulturystami :)
I Nie Ma Srania ! %) (c)
...
Napisał(a)
hmm... dzieki. zauwazylem ze bardziej moja klata powinna sie napompowac tzn podniesc :) czy powinieniem w zwiazku z tym np. robic wiecej na skosie? albo wogle zaczynac od skosu??
...
Napisał(a)
O rety...:(
Drogi ziomplu - gdzieś ty się doliczył 24 serii na bica ?
Przecież robi 3 cw po 4 serie (chyba, że policzyłeś to x2 bo na obie ręce
)
Co do treningu - to widać, że gostek kompletnie nie zna sposobu pracy mięśni, nie odróżnia prostowania od uginania, ściągania od wyciskania.
Nie wiem jak rozumieć "wyciskanie sztangielek na skosie" - opisane jako ćwiczenie na biceps?
Poza tym czasem wystarczy pomyśleć. Najpierw robisz triceps, a później używasz zmęczonego tricepsu przy wyciskaniu sztangi na barki :(
Przedmówcy mają rację, że wystarczą ci spokojnie 2 ćwiczenia i w sumie 7-8 serii na grupę.
Drogi ziomplu - gdzieś ty się doliczył 24 serii na bica ?
Przecież robi 3 cw po 4 serie (chyba, że policzyłeś to x2 bo na obie ręce

Co do treningu - to widać, że gostek kompletnie nie zna sposobu pracy mięśni, nie odróżnia prostowania od uginania, ściągania od wyciskania.
Nie wiem jak rozumieć "wyciskanie sztangielek na skosie" - opisane jako ćwiczenie na biceps?
Poza tym czasem wystarczy pomyśleć. Najpierw robisz triceps, a później używasz zmęczonego tricepsu przy wyciskaniu sztangi na barki :(
Przedmówcy mają rację, że wystarczą ci spokojnie 2 ćwiczenia i w sumie 7-8 serii na grupę.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
Polecane artykuły