Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kurdem ja pitole jest problem!!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1916

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 167 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6495
Siemka cwicze na siłce 10 miechów i wszystko szło pieknie szla masa siła i ogólnie wszystko było git az tu nagle LIPA. Siła na klate zaczeła poprostu spadac:( miesiąc temu przypuszczalnie jesli maxymalnie podniosłem 80 kg 7 razy tak teraz lipa bo dzis np podniosłem tylko 4 razy. Ćwicze klate 2 razy w tygodniu:
-wycisk na płaskiej 12, 10 , 8, 6
-wycisk na skosie 12 , 10 ,8, 6
-rozpiętki 4 serie po 12
Pytacie czy mam dietke odpowiadam ze mam cos podobnego jem codzienie ryz kasze piers z kurczaka tunczyka i pije szklanke białka> jem dzienie 5 posiłków. Noi zaczynam sie w.k.u.r.w.i.a.ć bo człowiek wkłada tyle wysiłku w treningi a tu taki numer. Acha na koniec dodam ze ćwicze 5 razy w tygodniu!! trening na mase! Sorka ze to wszystko tak ch.u.j.o.w.o. napisane ale jestem pieknie w.k.u.r.w.i.o.n.y. Ratujcie przyszlosc polskiej kulturystyki . Za pomoc wszystkim dziekuje !! za pomoc dam siory zdjecie na forum
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3062 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29715

buhahahha

pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 28
ja tez mam małą pite nie przejmuj sie

SPAM RULEZZZZZ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 13181 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 86307
Ja ćw klate 3 razy w tygodniu i jest spoko ( oczywiście hst)

trening -> ból -> rozwój

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1092 Wiek 34 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7458
ja cwicze 1 dzien klate ale mam za to 20 serii po 100 powt. sila idzie dobrze moj nowy rekord to 450kg na skosie

Trzeba być twardym, a nie miętkim...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3062 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29715
a ja cwicze 5x w tygodniu klate, bo jak robie zadziej to mam znow zakwasy, a jak 5x to nie mam ps wyciskam 28 kg

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1092 Wiek 34 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7458
kokon dawaj zdjecie!!! czekamy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
no pokaz swojom pyte

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
onkel - wow jestes moim idolem - zawsze tak chcaialem ale mama mi nie pozwala

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1650 Wiek 51 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29299
Taaaaa....,więcej i częściej ćwicz klatę(robiłeś regenerację?)

Trza być twardym, nie miętkim!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 91090
Błyskacie chłopcy intelegencjom buhheheheh,,,,

Jak komuś nie pasuje forum to sio do piaskownicy

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ból w kolanach

Następny temat

trening brzucha stałonapięciowy ?

Spalanie
Polecane artykuły