w sumie prawda
...
Napisał(a)
Będe tu wpadał śledzić postępy.
Dieta - mój Boże....I Ty się dziwisz, że nie masz sił na treningu....Może tam w cyferkach wszystko się zgadza, ale jajko i mikroskopijna pierś z kurczka nie dadzą Ci energii.
High pull - super ćwiczenie. Naprawde warto iść w tym kierunku.
Jak tam palenie? Ja nie palę już tydzień. I jest nieźle. Ale pierwsze kilka dni to miałem taką kur....we w sobie, że wszystkich bym pozabijał.
Dieta - mój Boże....I Ty się dziwisz, że nie masz sił na treningu....Może tam w cyferkach wszystko się zgadza, ale jajko i mikroskopijna pierś z kurczka nie dadzą Ci energii.
High pull - super ćwiczenie. Naprawde warto iść w tym kierunku.
Jak tam palenie? Ja nie palę już tydzień. I jest nieźle. Ale pierwsze kilka dni to miałem taką kur....we w sobie, że wszystkich bym pozabijał.
...
Napisał(a)
wlasnie zdjecia laduje na image i jednak jest tragedia
ale coz bywalo gorzej...
Kuro - diete teraz modyfikuje, cos ala low carb chce zrobic tyle ze na weglach rzedu 2,5g na kgmc jeszcze zobacze. Do fajek mnie narazie za mocno nie ciagnie, czuje sie zdrowszy, tak szybko sie nie mecze (wczoraj bylem pobiegac i 15 minut poszlo
) ogolem jest ok. A co do w****ienia to mniej niz zwykle czuje sie odprezony i przewaznie spokojny co juz jest osiagnieciem 

Kuro - diete teraz modyfikuje, cos ala low carb chce zrobic tyle ze na weglach rzedu 2,5g na kgmc jeszcze zobacze. Do fajek mnie narazie za mocno nie ciagnie, czuje sie zdrowszy, tak szybko sie nie mecze (wczoraj bylem pobiegac i 15 minut poszlo

http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
PRZÓD LUZEM
PLECY LUZEM
NAJSZERSZY PRZODEM
NAJSZERSZY TYŁEM
BRZUCH
BICEPS PRZODEM
BICEPS BOKIEM
BICEPS TYŁEM
4 GLOWE UD
2 GLOWE UD + LYDKI

PLECY LUZEM

NAJSZERSZY PRZODEM

NAJSZERSZY TYŁEM

BRZUCH

BICEPS PRZODEM

BICEPS BOKIEM

BICEPS TYŁEM

4 GLOWE UD

2 GLOWE UD + LYDKI

"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
Zacząłem low carb od początku czerwca. Niezła sprawa. Wychodzi troszke drożej niz zbilansowana. Ale jest smaczna, prostsza i daje siłę. Czasem jestem znużony psychicznie, ale ciało daje radę.
Niezłe przedramie.
Kuźwa - jak przeglądam Twój plan treningowy to jak jest zawsze na końcu "poprzeczny skoks" to mi się czyta "bezpieczny seks". Za każdym razem. WTF?
Zmieniony przez - Kuro w dniu 2007-06-09 09:44:20
Zmieniony przez - Kuro w dniu 2007-06-09 09:45:13
Niezłe przedramie.
Kuźwa - jak przeglądam Twój plan treningowy to jak jest zawsze na końcu "poprzeczny skoks" to mi się czyta "bezpieczny seks". Za każdym razem. WTF?
Zmieniony przez - Kuro w dniu 2007-06-09 09:44:20
Zmieniony przez - Kuro w dniu 2007-06-09 09:45:13
...
Napisał(a)
Wlasnie caly czas sie boje niskich ww bo bez nich trudno mi dobry humor i "ozywienie" utrzymywac
a na ckd lub innych to siebie nie wyobrazam.
jak bede mial 40cm w przedramieniu na wyprostowanej lapie to wtedy bedzie niezle
bezpieczny seks ? hmm moze Ci brak czegos
wez sie za jakas Angielke, bo skoro Polki leca na kebabow to Angielki powinny na Polakow 

jak bede mial 40cm w przedramieniu na wyprostowanej lapie to wtedy bedzie niezle

bezpieczny seks ? hmm moze Ci brak czegos

"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
No wbrew pozorom z psyche nie jest tak źle. Wczoraj sobie bez wyrzutów sumienia zarzuciłem polską kiełbasę z chrzanem i pełnia szczęscia. I czasem gorzką czekolade wcinam (gorzka - 40 % cukry). I jeszcze jedno - bardzo mi fajnie z brzucha zleciała woda. Ale, patrząc na zdjęcia, Ciebie to raczej nie interesuje.
"Ożywienie" - kawa, zielona herbata, cola dietetyczna.
CKD - nie wiem ,nie znam się, nie próbowałem.
Zmieniony przez - Kuro w dniu 2007-06-09 14:38:56
"Ożywienie" - kawa, zielona herbata, cola dietetyczna.
CKD - nie wiem ,nie znam się, nie próbowałem.
Zmieniony przez - Kuro w dniu 2007-06-09 14:38:56
...
Napisał(a)
chodzi mi raczej o dobry nastroj, bez ww naprawde jestem nie halo. czemu ma mnie nie interesowac ? na brzuchu cholernie duzo wody mi sie zatrzymuje i by mi sie jej przydalo pozbyc bo mi juz na nerwy dziala
zielona herbata nie trawie za bardzo, coli podziekuje z racji ze zawiera kofeine ktora z kolei wywoluje stany lekowe
ale jakos sobie z tym poradze ale na niskie ww wejde chyba dopiero jak bedzie chlodniej

zielona herbata nie trawie za bardzo, coli podziekuje z racji ze zawiera kofeine ktora z kolei wywoluje stany lekowe

"profesjonalna" naprawa
...
Napisał(a)
powoli rośniesz.
Zmieniony przez - mm90 w dniu 2007-06-09 15:54:50

Zmieniony przez - mm90 w dniu 2007-06-09 15:54:50
Pozdrawiam
Poprzedni temat
K R Z Y W Y / coś z niczego... /początkujący...
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11