mam problem z bicepsem, mianowicie niby rosnie ale.. roznica miedzy napietym bicepsem a nienapietym na prostej rece wynosi az 4 cm !! co ja mam zrobic zeby zmniejszyc tą roznice ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dokłandie.,
Nie może być inaczej.
Nie może być inaczej.
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
dlaczego powiekszac ?? to znaczy ze pozniej bede mial nawet 5 czy 6 cm ??
...
Napisał(a)
Pomyśl chwilkę logicznie...
...
Napisał(a)
no mysle mysle .... ale nie znam sie na anatomii tak jak Wy i nic mi do glowy nie przychodzi :/
Zmieniony przez - maatii w dniu 2005-05-03 13:09:39
Zmieniony przez - maatii w dniu 2005-05-03 13:09:39
...
Napisał(a)
Gdy ramię jest wyprostowane, to biceps jest w rozkurczu, zaś gdy je zegniesz biceps jest w skurczu i skracając swą długość (odległość między zaczepami) jednocześnie "wybrzusza" się - to logiczne.
Im więsze będą Twoje bicepsy, tym większa będzie różnica pomiędzu obwodem ramienia zgiętego i wyprostowanwego.
Im więsze będą Twoje bicepsy, tym większa będzie różnica pomiędzu obwodem ramienia zgiętego i wyprostowanwego.
...
Napisał(a)
Dodatkowo rośnie ci równiez triceps i przy zgiętym ramieniu mierzysz go "na środku" (dodaje centymetrów), natomiast przy wyprostowanym ramieniu triceps względem bicepsa jakby chowa sie pod pache ;) i łapie się go miarką jakby na skraju w wąskim miejscu.
...
Napisał(a)
maatii
Nie robię takich pomiarów, nie są do niczego potrzebne
Nie robię takich pomiarów, nie są do niczego potrzebne
...
Napisał(a)
no to marnie ze nie da sie tego załagodzic , ale dzieki za zainteresowanie i odpowiedzi
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!