Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
biore cp + mono
DT mono na czczo - cp przed treningiem DN mono na czczo - cp w porze treningu
i pare osob na forum polecaja dadatkowa porcje czyli 5 g mono p otreningu i mam takie pytanie czy lepiej brac czy nie ? wydaje mi sie ze zaduzo tej krety wyjdzie, ale moze sie myle
Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
ciwcze juz od tygodnia na tych suplach ale wole sie upewnic koro pare osob radzi zeby dodatkowo brac mono po treningu poniewaz jest to bardzo wazne
a moze mi ktos odrazu odpowie p o jakim czasie powino sie czuc pompe po cp dieta i trening sprawdzone. Ja biore od tygodnia i zadnej specjalnej pompy nie czuje to naormalne po takim czasie ?
Zmieniony przez - pi0truś w dniu 2006-05-02 12:38:14
Szacuny
13
Napisanych postów
964
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15523
Pytaj dalej ponieważ musisz być w 100%m pewny.Jeśli coś s******lisz to możesz dostać ostrego zapalenia żołądka a co za tym idze wiadomo.... + cykl w dupie.I się nie bój oni BANEM straszą załóż jeszcze z 15 teamtów ale się upewniej na 100% bowiem kombinacji jest tutaj multum
~ "...obraża mnie ten obraz próżności - pokaz mody a nie możliwości..." ~
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
pi0truś ja jestem jednym z tych, którzy prawie że zawsze umieszczają porcje kreatyny po treningu a to ze względu na okres najlepszego uzupełnianie przez organizm większości składników odżywczych/kreatyny także/.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid